HP nutiesia kelią įmonėms į naują efektyvių, našių ir integruotųjų dokumentų procesų erą  (0)

HP pristatė keletą naujų spausdinimo ir vaizdų apdorojimo pasiūlymų, stiprinamą 25 metus trunkantį bendradarbiavimą su „Canon“ ir naujas pardavimų kanalų programas. Visa tai padės įmonėms modernizuoti popierinių dokumentų procesus bei juos integruoti su skaitmeninių dokumentų procesais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Didelis HP gaminių, paslaugų ir sprendimų įmonėms asortimentas, jos informacinių technologijų kompetencija skirti pertvarkyti verslo procesus ir sumažinti sąnaudas optimizuojant bendrovių naudojamą spausdinimo ir vaizdų apdorojimo infrastruktūrą, efektyviai ją valdant bei patobulinant, modernizuojant dokumentų procesus.

„HP padeda klientams strategiškai įvertinti spausdinimo ir vaizdų apdorojimo vaidmenį, pristatydama naują požiūrį į spausdinamo turinio valdymą“, – teigė HP Vaizdų apdorojimo ir spausdinimo grupės Europos, Artimųjų rytų ir Afrikos regiono vyresnysis viceprezidentas Billas DelLacy. – Verslo klientams imantis pertvarkyti procesus iš pagrįstų spausdintais dokumentais į besiremiančius skaitmeniniais, neišvengiamai reikia dirbti kartu su tokia kompanija, kaip HP, kuri žino, kaip jungti vaizdų apdorojimą ir spausdinimą su IT kompetencija.“

Tarp naujienų:

o    HP ir „Canon“ išplėtė bendradarbiavimą taip, kad „HP Managed Print Servines“ (MPS) klientai galėtų pasinaudoti didžiausiu rinkoje vienafunkcių ir daugiafunkcių įrenginių asortimentu.

o    Naujos pardavimų kanalų programos, techninė įranga ir sprendimai leidžia HP partneriams būti dar konkurencingesniems vaizdų apdorojimo ir spausdinimo rinkoje.

o    HP Vaizdų apdorojimo ir spausdinimo grupėje sukurtas naujas Valdomų verslo sprendimų padalinys, kuris pasiryžęs rūpintis plėtoti ir auginti MPS bei padėti klientams sumažinti sąnaudas ir pagerinti našumą.

o    Praturtinti MPS pasiūlymai papildyti „HP Printing Payback Guarantee“ programos išplėtimu į Europos, Artimųjų rytų ir Afrikos (EMEA) regioną.

o    Pristatyta daugiausiai HP procesų sprendimų, skirtų pagerinti efektyvumą ir paspartinti verslo rezultatus.

„HP Managed Print Services“ yra vertingas įrankis, kadangi jis leido mums tiksliai nustatyti spausdinimo biudžetus kiekvienam departamentui – tai, ko mes iki šiol negalėjome padaryti, – teigė „PT Unilever Indonesia“ verslo sistemų vadovas Dannarjaya Sri. – Mes atsisakėme 60 proc. iš 550 spausdintuvų, sumažinome popieriaus sunaudojimą 50 proc. ir sutaupėme iš viso 30 proc. išlaidų spausdinimui.“

HP ir Canon aljansas pasiūlys išsamų gaminių portfelį, patenkinantį spausdinimo poreikius

Tęsiant itin sėkmingą 25 metus trunkantį HP ir Canon bendradarbiavimą, ir jį išplėtus, abiejų kompanijų vadovybė sujungia pajėgas, kad nauda HP MPS klientams būtų dar didesnė.

Verslo klientai nuo šiol galės pasinaudoti išsamiausiu rinkoje asortimentu, kuris pagrįstas plačiu Canon daugiafunkcinių biuro įrengimų pasirinkimu, „HP LaserJet“ ir daugiafunkciniais spausdintuvais, „HP Web Jetadmin“ įrangos valdymo sprendimais, HP IT integracijos ir procesų paslaugomis.

HP padeda savo partneriams dar geriau konkuruoti vaizdų apdorojimo ir spausdinimo rinkoje

Kartu su pranešimu apie HP strategiją verslo klientų rinkoje, kompanija pristatė keletą vaizdų apdorojimo ir spausdinimo programos kvalifikuotiems partneriams patobulinimų, sutelktų į vaizdų apdorojimo gaminius, paslaugas ir sprendimus. Ši programa bus paleista 2010 finansiniais metais ir daugiausia dėmesio bus sutelkiama į vidurinįjį rinkos segmentą bei sprendimus.

•    Dėmesys viduriniajam rinkos segmentui:

Sutelkusi pajėgas į korporatyvinio verslo segmentą, HP patiki savo partneriams plėtoti verslą viduriniajame rinkos segmente. Viduriniojo rinkos segmento programa pateikia partneriams planavimo infrastruktūrą. Programa remiasi jungtine partnerio ir HP pardavimo specialisto veikla planuojant verslą viduriniajame rinkos segmente ir nustatant pardavimo tikslus. Ją sudaro įrankiai, kuriais galima kurti nurodymus partneriui, paruošti, sukurti ir sudaryti transakcinius ar sutartinius sandorius. HP palaiko partnerius pardavimo viduriniajam segmentui procese savo pardavimo specialistų pajėgomis ir „Siebel“ pagrįstu valdymu.

•    Dėmesys sprendimams:

Šiandienos sutartinių pasiūlymų portfelis, kuriame jau yra „Channel-led Pay-per-Usage“ (CLPPU), „Smart Printing Service“ (SPS) ir „Pay-for-Print“ (PfP) programos, bus išbaigtas pateikus „Quick Page“ sprendimą.

Pristatydama „HP Quick Page“, kompanija palengvins darbą savo partneriams teikiant pridėtinės vertės pasiūlymus ir reaguojant į rinkos paklausą sutartiniams įsipareigojimams.

•    Nauja programinių sprendimų programa

HP turi pirmaujančias pozicijas partnerių akreditacijos ir sertifikavimo programų rinkoje, ji daug investuoja į tai, kad trečiųjų šalių sprendimai, sukurti nepriklausomų programinės įrangos kūrėjų (ISV) partnerių efektyviai ir lengvai integruotųsi į klientų infrastruktūrą. HP pagal „Solutions Business Partner“ programą pasiūlys mokymų ir gaminių šaltinius ISV sprendimams

Ši programa pirmiausia bus sutelkta į dokumentų paėmimą ir procesus, taip pat – vaizdų apdorojimo ir spausdinimo saugumą ir darbų apskaitos sprendimus. Tarp HP EMEA pasiūlymų:

•    „HP Access Control“

•    „Capella FormPort Suite“

•    Kiti sprendimai bus paskelbti prasidedant programai

Šie sprendimai į rinką bus pateikiami dviem būdais:

•    Naudojant sertifikuotą kanalų modelį, partneris, turintis sprendimų kanalo partnerio statusą, gali užsisakyti programinę įrangą tiesiai iš HP. Tokius partnerius HP apmoko ir sertifikuoja pardavimo ir techninei kvalifikacijai. Jie teikia visapusiškas paslaugas, parduoda programinę ir techninę įrangą, atlieka pirmojo ir antrojo lygio prieš ir po pardaviminį klientų palaikymą. HP teikia tokį sprendimų kanalo partnerių palaikymą, kaip kompensacijos ir parama bendroms rinkodaros kampanijoms, siekiančioms nustatytų pardavimo tikslų, taip pat mokymais bei sertifikavimu.

•    Alternatyvus būdas yra pagrįstas spausdinimo paslaugų modeliu, kuris skirtas HP apmokytiems ir sertifikuotiems sistemų integratoriams. Jie veikia kaip partnerių, vykdančių savo programą ir parduodančių techninę įrangą ir priedus, subrangovai.

HP sukuria naują pasaulinį verslo padalinį

Siekdama toliau auginti ir plėtoti HP MPS, kompanija paskelbė apie naujo, dedikuoto pasaulinio verslo padalinio „Managed Enterprise Solutions“ (MES) sukūrimą. EMEA regione jam vadovaus HP vaizdų apdorojimo ir spausdinimo grupės, verslo spausdinimo pardavimo ir paslaugų vadovas, viceprezidentas. Organizacija modernizuos HP santykį su rinka ir užtikrins, kad tiesioginiai HP klientai būtų aprūpinti visapusiškiausiomis, konfigūruojamomis paslaugomis, programine įranga ir sprendimais integruotais su HP bei Canon gaminiais.

MES vadovybėje dirbs žmonės, kurie, bendrai susumavus, turi 180 metų patirtį dirbant viešajame, sveikatos apsaugos, finansų, gamybos ir kituose sektoriuose bei dirbs klaip ekspertai, kuriais klientai galės pasitikėti mažindami sąnaudas ir didindami produktyvumą.

Valdyti infrastruktūrą auginant produktyvumą

Pasitelkdama strateginį požiūrį, HP padeda klientams pastebėti galimybes padidinti pelningumą ir pasiekti keliamus verslui tikslus. Pasaulinė technologijų kompanija 3M atnaujino 5 metų MPS sutartį su HP po to, kai ji pastebėjo didelius pasiekimus aplinkosaugos srityje, padidino produktyvumą ir gerokai sumažino sąnaudas.

„HP sukūrė pridėtinę vertę sumažindama mūsų sąnaudas ir įtaką aplinkai per paskutiniuosius 5 metų, – teigė 3M vykdantysis informacinių technologijų vadovas Ernie Parkas. – Peržiūrėję kelis konkuruojančius pasiūlymus, pamatėme, kad HP pasiūlymas yra geriausias vertės atžvilgiu ir mes esame patenkinti tęsdami bendradarbiavimą.“

HP pristatė „Printing Payback Guarantee“ naujiems MPS klientams EMEA regione, matydama šių paslaugų sėkmingą pradžią JAV kiek anksčiau šįmet.

Nauji valdymo pasiūlymai korporatyvinėms spausdinimo infrastruktūroms teikiami klientams, turintiems MPS sutartis. Tarp jų – didelio formato „HP Designjet“ spausdintuvai, siūlomi dideliems MPS klientams „base-plus-click“ kainodaros (tam tikras fiksuotas mokestis su papildoma kintama priemoka už naudojimą) pagrindu.

Patobulinti procesus siekiant paspartinti rezultatus

Skaitmeninio turinio apimčiai augant geometrine progresija, pasaulinėms kompanijoms reikia inovatyvių technologiniųi sprendimų, kad galėtų kontroliuoti gausybę dokumentų ir išgauti iš jų aktualią informaciją. HP papildė savo spausdinimo sprendimų portfelį naujomis galimybėmis, leidžiančiomis dokumentus greičiau ir paprasčiau perduoti skaitmeninėse ir fizinėse terpėse.

Su daugiau kaip 250 patobulinimų, „HP Exstream 7.0“ dokumentų automatizavimo technologija korporacijoms gerokai sumažina dokumentų parengimo laiką ir gamybos sąnaudas pasiūlydama kliento komunikaciją perduoti skirtingais pateikimo metodais.

Be to, HP pristato didžiausią iki šiol naujų procesų valdymo sprendimų krepšelį, tarp jų ir pasiūlymus viešajam sektoriui:

•    „HP Courts Case Processing Accelerator“

•    „HP Automotive Credit Application Accelerator“

•    „HP Records Processing Solution for Law Enforcement“

•    „HP Manufacturing Time Sheet Collection Accelerator“

•    „HP Account Opening Accelerator for Communications, Media & Entertainment“

•    „HP Insurance Claims Processing Solution“

•    „HP Social Services Case Processing Accelerator“

Turėdama 14 akredituotų partnerių ir 45 sertifikuotus sprendimus, „HP Solutions Business Partner Program“ siūlo visą portfelį inovatyvių HP ir sertifikuotų kompanijos partnerių sprendimų.

HP ACT programa jau akreditavo 14 partnerių ir sertifikavo 45 sprendimus siekiant ir toliau užtikrinti klientams nuoseklų ir aukštos kokybės sprendimų pateikimą. Sujungus tai su HP metų metais didinamu sprendimų asortimentu ir HP pasiryžimu mažinti plėtojimo laiką ir sąnaudas partneriams, suformuojami geriausi pasiūlymai itin negailestingoms šiandienos darbo sąlygoms. HP pastebi, kad MPS sutartyse vis daugėja naudojamų sprendimų, tai ypač matoma korporatyvinio verslo segmente.

HP ir aplinka

Dešimtmečiais HP buvo aplinkosaugos lyderė, vykdydama savo „HP Eco Solutions program“, apimančią gaminių kūrimą, pakartotiną panaudojimą ir perdirbimą, taip pat efektyvų resursų ir energijos panaudojimą. HP daro įtaką rinkai nustatydama aukštus aplinkosaugos standartus savo veikloje, tiekimo grandinei, tiekdama praktinius sprendimus, kurie leistų klientams lengviau sumažinti jų įtaką klimatui, ir atlikdama tyrimus tvariųjų sprendimų srityje, kurie suderinami su mažai anglies dvideginio išmetančia veikla. Daugiau informacijos pateikiama http://www.hp.com/ecosolutions svetainėje.

Apie HP

HP, didžiausia pasaulyje technologijų kompanija, siūlo spausdinimo, asmeninių kompiuterių ir IT paslaugų programinę įrangą bei sprendimus ir siekia, kad naudojimasis technologijomis taptų paprastesnis tiek namų vartotojams, tiek verslo klientams. Daugiau informacijos apie HP (NYSE: HPQ) galima rasti interneto svetainėje http://www.hp.com.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: