„Bitė“ pristato prieinamiausią „Blackberry“ sprendimą  (1)

Populiariausioji „BlackBerry“ serija „Curve“ pasipildė naujuoju sprendimu „BlackBerry Curve 8520“, kuris „BlackBerry“ linijoje išsiskiria savo prieinama kaina. „Bitės“ klientai pirmieji turės išskirtinę galimybę įsigyti šį išmanųjį telefoną tik už vieną litą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip ir visi kiti „BlackBerry“ sprendimai, naujasis „BlackBerry Curve 8520“ turi saugią belaidę prieigą prie elektroninio pašto ir kitų taikomųjų programų, juo galima siųsti ir gauti pranešimus (SMS tekstinius pranešimus, MMS pranešimus) ir momentines pokalbių programų žinutes (pvz. Google Talk, Yahoo Messanger), naršyti internete, tvarkyti savo asmeninį ar darbo kalendorių bei turėti prieigą prie populiarių socialinių tinklų – pvz., „Facebook®“ ir „MySpace“. Patogus ir paprastai valdomas įrenginys ypač rekomenduojamas tiek pirmą kartą išmanųjį telefoną įsigyjantiems privatiems vartotojams, tiek verslo klientams. Naujasis telefonas pasižymi ir gausiomis multimedia galimybėmis ir prieiga prie muzikos, žaidimų ir kitų mobiliųjų pramogų. „BlackBerry Curve 8520“ turi naujovišką lietimui jautrų telefono valdiklį, analogišką nešiojamuose kompiuteriuose naudojamiems. Tai pirmasis „BlackBerry“ išmanusis telefonas, turintis specialius media grotuvo valdymo klavišus, kuriais itin patogu valdyti muzikos ir vaizdo įrašus.

„Mes ir toliau pabrėžiame savo pareigą atsižvelgti į besikeičiančią ekonominę aplinką ir skirtingus klientų poreikius, tad ir toliau siūlysime savo klientams pačias įdomiausias technologines naujoves ir  mobilius sprendimus bei pridėtinės vertės paslaugas, taikydami patrauklius mokėjimo planus ir prieinamas kainas”, - sako Manju Kesani, „Bitės“ grupės generalinio direktoriaus pavaduotojas rinkodarai.

„Naujo „BlackBerry Curve 8520“ pateikimas į rinką yra mūsų natūralus atsakas į augantį susidomėjimą išmaniaisiais telefonais. Esame tikri, kad šis naujasis platesnei auditorijai prieinamas „BlackBerry“ įrenginys, kuriam taikomi specialūs patrauklūs mokėjimo planai, suteiks galimybę dar daugiau žmonių išbandyti išmaniuosius telefonus ir suprasti „BlackBerry“ fenomeną“, - teigia Arūnas Mckevičius, „Bitės“ grupės vyresnysis produktų vadybininkas. 

„BlackBerry Curve 8520“ turi 256 MB atminties, jame yra įdiegtas Wi-Fi, telefone yra pilna QWERTY tipo klaviatūra, kuria patogu rinkti tekstą. Jis palaiko įvairius el. pašto sprendimus, įskaitant ir populiariausius „Gmail“, „Yahoo!“, one.lt ar inbox.lt.  Naujajame išmaniajame telefone yra įdiegtas 512 Mhz procesorius, 2 MP skaitmeninė fotokamera su vaizdo įrašymo galimybe. Telefone yra ir papildomos funkcijos, pvz., numerių rinkimas balsu, o taip pat Bluetooth (2.0) standartu palaikoma laisvų rankų įranga, automobilinių priedų rinkiniai, stereo ausinės ir kiti Bluetooth išoriniai įrenginiai.

„BlackBerry Curve 8520“ – jau trečiasis  per pastaruosius metus BITĖS Lietuvos rinkai pristatytas „Blackberry“. Kiek anksčiau „Bitė“ rinkai pristatė aukštesniosios klasės „Blackberry Curve 8900“ bei išskirtinį „Blackberry Bold 9000“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: