„Pigu.lt“ atidarė pirmąjį Lietuvoje prekių atsiėmimo punktą  (0)

Praėjusią savaitę elektroninis prekybos centras „Pigu.lt“ atidarė pirmąjį Lietuvoje prekių atsiėmimo punktą, kuriame pirkėjai gali atsiimti ir sumokėti už internete užsisakytas prekes. Pirmasis „Pigu.lt“ prekių atsiėmimo punktas įsikūrė Vilniuje, Savanorių pr. 176.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Sprendimą atidaryti prekių atsiėmimo punktą priėmėme atsižvelgdami į pirkėjų norą užsakytas prekes gauti kuo greičiau. Taip pat klientai sutaupys pristatymo kaštus ir prekes gaus mažiausiai diena anksčiau, nes sandėlis ir atsiėmimo punktas yra įsikūrę šalia“, – sakė Dainius Liulys, „Pigu.lt“ direktorius. Pasak D. Liulio, „Pigu.lt“ prekių atsiėmimo tinklas bus plečiamas visoje Lietuvoje, atsižvelgiant į pirkėjų poreikius ir užsakymų kiekį.

Klientai, užsisakę prekes „Pigu.lt“ prekybos centre ir pasirinkę galimybę atsiimti jas patys, gaus pranešimą, kuomet jų prekės bus pristatytos iš sandėlio į atsiėmimo punktą. Atvažiavę jiems patogiu metu pirkėjai galės atsiimti prekes ir vietoje susimokėti.

Pasak D. Liulio, galimybė pasiimti prekes patiems, pirkėjams suteiks daugiau pasitikėjimo elektronine prekyba, jie ne tik gaus gerą kokybės ir kainos santykį, bet dar kartą galės įsitikinti, kad apsiperka patikimoje ir realioje parduotuvėje.

„Šiuo metu rinkoje stebime tendenciją, kuomet užsidarius didiesiems kompiuterinės ir buitinės technikos prekybos centrams ima daugėti abejotinos kokybės prekių siūlančių ir tinkamų garantijų negalinčių suteikti prekeivių. Todėl atidarydami prekių atsiėmimo punktą savo klientams norime akcentuoti ir garantuoti rimtus įsipareigojimus“, – pasakojo D. Liulys.

Pirmasis „Pigu.lt“ prekių atsiėmimo punktas dirba kiekvieną darbo dieną nuo 9 iki 18 valandos. Prekybos centras internete „Pigu.lt“ ir toliau teiks  užsakymų pristatymo visoje Lietuvoje paslaugą, už kurią prekybos centro klientai moka nuo 9 iki keliasdešimties litų, priklausomai nuo užsakymo sumos. Taip pat „Pigu.lt“ klientai turi galimybę papildomai užsisakyti didelių gabaritų ar didelio svorio prekių, kaip buitinė technika ar baldai, užnešimo paslaugą.

Apie prekybos centrą internete „Pigu.lt“

UAB „Pigu“ susikūrė 2007 m. vasarą, o prekybos centras „Pigu.lt“ visuomenei duris atvėrė 2008 m. birželio mėnesį. Tai bene didžiausias Lietuvoje prekybos centras internete, siūlantis daugiau nei 37 tūkst. įvairių prekių: kompiuterinės ir buitinės technikos, knygų, parfumerijos, prekių namams ir laisvalaikiui bei kt. „Computer Bild Lietuva“ antrus metus iš eilės pripažino „Pigu.lt“ geriausia elektronine parduotuve šalyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: