Nauja „Kaspersky“ versija – sparčiausiai kompiuterį tikrinanti antivirusinė programa  (0)

Antivirusinių programų gamintojas „Kaspersky Lab.“ Lietuvos rinkai pristatė naujausią 2010 m. programos versiją namų vartotojams. Ši programa sugeba rekordiškai greitai patikrinti kompiuterį nuo kenkėjų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Didžiausias 2010 versijos pranašumas – jos greitis. Programa kompiuterio failus patikrinti nuo virusų gali per sensacingai trumpą laiką. Ilgėliau trunka tik pirmasis patikrinimas, o vėliau ištirti visas kompiuterio bylas pakanka vienos ar kelių minučių“, – sakė „Kaspersky Lab.“ programinės įrangos platintojo Lietuvoje, bendrovės „Atviros informacinės sistemos“ direktorė Ina Leibovič. „Programa sutaupo laiko, nes tikrina tik tuos failus, kurie buvo modifikuoti po paskutinio patikrinimo. Juk jeigu failai buvo neaktyvūs, nėra galimybės, kad į juos pateko virusas ir nėra tikslo jų iš naujo tikrinti“.

Pasak I. Leibovič, naujoje „Kaspersky“ programos versijoje pritaikytos pažangios saugumo technologijos, kurios sustiprina kompiuterio prevencinę apsaugą nuo virusų. „Juk geriau stiprinti kompiuterio „imunitetą“, nei vargti „gydant“, – sakė „Atviros informacinės sistemos“ vadovė. Programa taip pat yra suderinta su naująją „Windows 7” operacine programa.

Kaip įprasta, „Kaspersky“ namų vartotojams siūlys du produktus – „Kaspersky Internet Security 2010“ ir „Kaspersky Anti-Virus 2010“. „Intensyviai po internetą naršantiems vartotojams rekomenduojame įsidiegti „Kaspersky Internet Security 2010“. Tai antivirusinė programa, kuri turi sustiprintą apsaugą nuo gausėjančių interneto grėsmių – konfidencialios informacijos vagysčių, nesaugių tinklalapių, programų, įtartinų bevielių tinklų ir kitų pavojų“, – sakė A. Šaveiko.

Perkant naująją programą įgyjama teisė ją įdiegti į du kompiuterius. Tuomet vieno kompiuterio apsauga su „Kaspersky Internet Security 2010“ kainuoja 69 Lt, o su „Kaspersky Anti-Virus 2010“ – 49 litus. Pristatytame Kasperksky Internet Security 2010 produkte be įprastų saugumo priemonių „Kaspersky“ pritaikytos pažangios „smėlio dėžės“ (angl. sanbox) ir „saugumo debesyje“ (angl. in the cloud security) technologijos. „Smėlio dėžė“ leidžia sukurti saugią aplinką, kurioje, nepakenkiant kompiuteriui, galima atverti net ir apkrėstus failus. „Saugumo debesyje“ technologija, dar įvardijama kaip ateities technologija, veikia per internetą ir užtikrina, kad vartotojas, net neparsisiuntęs programos atnaujinimų, turėtų naujausią informaciją apie pavojingas programas.

„Kaspersky Lab.“ produktuose vartotojai ras ir daugiau galimybių: tėvų kontrolės (angl. parental control) funkciją, padedančią tėvams lengvai užtikrinti, kad vaikai negalėtų patekti į nepageidaujamo turinio svetaines ar parsisiųsti pavojingų bylų; sustiprintą apsaugą nuo konfidencialios informacijos vagysčių, brukalų, žaidimų mėgėjams skirtą programos veikimo rėžimą „Game mode“, bei dar dešimtis pagerintų kitų savybių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)