„Omnitel“ siūlo ir muzikos nuomos paslaugą  (0)

„Omnitel“ pristatė telekomunikacijų rinkoje analogų neturinčią muzikos nuomos paslaugą „Omnitel Music Player“, kuri už fiksuotą mokestį suteikia galimybę savo kompiuteryje ar mobiliajame telefone sudaryti grojaraštį iš daugiau nei 5 milijonų dainų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Siekdama paskatinti melomanus išbandyti naująją paslaugą ir išsakyti savo atsiliepimus, „Omnitel“ tris mėnesius leis naudotis ja nemokamai visiems, kurie „Omnitel Music Player“ užsisakys iki Naujųjų metų.

„Skaitmeninės muzikos nuoma bus dar vienas puikus akstinas paskatinti žmones klausytis legalios produkcijos. Manau, kad vartotojai įvertins privalumą nuomojantis muziką savo grojaraštį kasdien papildyti vis naujais kūriniais ir už tai papildomai nieko nemokėti,“ - teigė „Omnitel“ viceprezidentas komercijai Remigijus Štaras.

Kitąmet užsisakius „Omnitel Music Player“ bus mokamas fiksuotas savaitinis arba mėnesinis mokestis – atitinkamai 8 arba 28 litai. Už šį mokestį bus galima siųstis neribotą kiekį dainų, taip pat nieko nekainuos perduodami duomenys.

„Omnitel Music Player“ veikimo pagrindas – programinė įranga, kurią įsidiegęs ir paslaugą užsiprenumeravę vartotojas turės tiesioginį priėjimą prie internetinės muzikos parduotuvės ir vienu klavišo spustelėjimu galės siųstis dainas į asmeninį kompiuterį arba mobilųjį telefoną. Dainas siunčiantis mobiliuoju telefonu, programa naudos „progresyvų siuntimą“, kuris leis 10-20 dainų albumą parsisiųsti vos per kelias minutes.

Skirtingai nei įsigijus dainą „Omnitel“ muzikos parduotuvėje, nuomodamiesi kūrinį melomanai negalės jo įrašyti į kompaktinį diską ar kitokią nešiojamą laikmeną, tačiau savo susidarytu grojaraščiu galės naudotis net trijuose nešiojamuose kompiuteriuose ir dviejuose mobiliuosiuose telefonuose. Nuomos prenumeratos laikotarpis bus pratęsiamas automatiškai, kol klientas jos neatsisakys. 

„Omnitel Music Player“ programą galima parsisiųsti adresu www.omnitel.lt/muzika arba iš mobiliojo interneto telefone portalo „Omni SurfPort“, adresu wap.sp.lt. Paslauga gali naudotis ir reguliaraus mokėjimo „Omnitel“ klientai,  ir išankstinio mokėjimo paslaugų „Omnitel Extra“ bei „Ežys“ vartotojai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: