Interaktyvioji „Penki TV“ – dar daugiau galimybių  (0)

„Penkių kontinentų“ Komunikacijų centro diegiama interaktyvioji televizija „Penki TV“ vartotojams pristato dar daugiau unikalių paslaugų ir naujų didelės (HD) bei įprastinės raiškos kanalų, teminių kanalų rinkinių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Svarbiausia naujiena – nemokamas programinis sprendimas „Home Media Gatway“, suteikiantis galimybę paprastai ir be jokios papildomos įrangos ar laidų per televizorių žiūrėti namų kompiuteryje saugomus filmus, nuotraukas ar vaizdo klipus. „Daugelis iš mūsų kompiuteryje turime mielų nuotraukų, šventinių akimirkų vaizdo įrašų, kuriais norėtume pasidalyti su artimaisiais ar nelauktais svečiais. Žinoma, tai galima parodyti ir kompiuterio ekrane, tačiau daug smagiau ir patogiau – per televizorių“, – naują paslaugą pristato Jurgita Guobytė, „Penkių kontinentų“ Komunikacijų centro komercijos vadovė.

Visai neseniai „Penkių TV“ žiūrovams pasiūlyti ir trys nauji TV kanalai. Pirmą kartą Lietuvoje pristatomas didelės raiškos (HD) kanalas mažiesiems žiūrovams – BEBE TV HD. Mėgstantiems dokumentiką skirtas naujas kanalas „History“, o filmų mėgėjams – „Hallmark“. Be to, muzikos gerbėjai netrukus galės matyti ir naują HD kanalą „I-Concerts“.

Šiuo metu „Penkių TV“ žiūrovai iš viso gali matyti beveik 80 kanalų, iš kurių net šeši (daugiausia Lietuvoje) transliuojami didelės raiškos (HD) formatu. Be pagrindinio rinkinio, kuriame yra per 60 kanalų, pagal pomėgius galima išsirinkti ir kino, animacijos, gyvenimo būdo, pažintinių, sporto, muzikos arba HD kanalų rinkinių.

„Skirtingai nei kitų mokamų televizijų, interaktyviosios „Penki TV“ žiūrovai gali pasitrinkti kiekvieną HD rinkinio kanalą atskirai, nemokėdami už tuos kanalus, kurių nesinori žiūrėti. Beje, iki Naujųjų metų klientams planuojame pasiūlyti iš viso 100 televizijos kanalų“, – sako J. Guobytė.

IP televizija „Penki TV“ iš kitų skaitmeninių televizijų išsiskiria interaktyvumu. Žiūrovams siūloma ne tik daugybė kanalų, bet ir virtuali vaizdo nuoma, virtualusis kino teatras, loginiai žaidimai, interneto naršymas televizoriaus ekrane ir daugelis kitų paslaugų. Iki spalio pabaigos užsisakę interaktyviąją televiziją „Penki TV“ nauji klientai turi galimybę visus metus ją žiūrėti nuo 0 Lt/mėn.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: