„DPA programinė įranga” pelnė „Microsoft” metų licencijavimo partnerio vardą  (0)

IT bendrovė „DPA programinė įranga“ buvo pripažinta „Microsoft” metų licencijavimo partneriu. Šis vardas bendrovei suteiktas kasmetinės „Microsoft Lietuva“ partnerių konferencijos metu Vilniuje, kurioje dalyvavo 296 IT bendrovės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak kompanijos „Microsoft Lietuva“ smulkaus ir vidutinio verslo bei partnerių grupės vadovo Rimvydo Saulio, metų licencijavimo partnerio apdovanojimui nominuotos Lietuvos IT bendrovės buvo renkamos atsižvelgiant į didžiausias licencijų nuomos kontraktų ir programinės įrangos naujumo garantijų pardavimų apimtis, didžiausią licencijų pardavimo augimą bei programinės įrangos turto valdymo specializaciją. „Labai svarbu tinkamai atsižvelgti į šiandien sparčiai kintančius verslo poreikius. Todėl šį apdovanojimą skyrėme ne tik atsižvelgdami į įmonės pardavimus, bet ir įvertindami bendrovės „DPA programinė įranga“ potencialą bei sugebėjimą vystyti kompleksinius IT sprendimus „Microsoft“ sukurtų inovacijų pagrindu. Šioje kategorijoje „DPA programinė įranga“ aplenkė kitas tris į šią nominaciją pretendavusias įmones“, - teigė R. Saulis.

„Microsoft Lietuva“ pripažinimą pelniusios IT bendrovės „DPA programinė įranga“ vadovas Genadijus Gricukas teigia, kad šiuo apdovanojimu įvertinta visų įmonės darbuotojų kompetencija, kuri pasireiškia naudingiausio sprendimo paieškomis ir pastangomis kurti vertę kiekvienam klientui. „Augančios Lietuvos IT rinkos dalyvių sėkmę labiau lemia ne siūlomos produkcijos kaina, o jos teikiama pridėtinė vertė. Todėl šis apdovanojimas yra svarbus ir mūsų klientams. Tai įrodymas, jog nuolatos stengiamės, kad kiekvienas siūlomas sprendimas neštų maksimalią ir ilgalaikę naudą visai kliento organizacijai “, - sakė G. Gricukas.

Pagal „Microsoft“ licencijavimo apimtis, „DPA programinė įranga“ yra Lietuvos IT kompanijų trejetuke. Penktą kartą vykusioje kasmetinėje „Microsoft Lietuva“ partnerių konferencijoje skirtingose kategorijose buvo apdovanotos 8 bendrovės . Nominuotos įmonės buvo vertinamos atsižvelgiant į programinės įrangos licencijų pardavimų apimtis ir jų augimą, kompetencijos ugdymą bei „Microsoft“ inovacijų taikymą IT sprendimuose.

„DPA programinė įranga“ yra tarptautinė IT kompanija, Lietuvoje veikianti nuo 2005 metų. Bendrovė specializuojasi programinės įrangos, IT infrastruktūros diegimo, saugumo bei priežiūros srityse. „DPA programinė įranga“ yra LAR statusą turintis „Microsoft" partneris, saugumo sprendimų kūrėjo „McAfee ", lietuvių kalbos palaikymo programinės įrangos kūrėjo „TILDE IT“ ir kitų žinomų IT sprendimų vystytojų partneris.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: