„Sony Ericsson“ pristato mobilųjį telefoną "Xperia X10" su "Android" operacine sistema  (0)

„Sony Ericsson“ šiandien pristatė „Xperia“ X10 – naują telefoną su atvira UX („user experience“) platforma, kurios pagrindas yra „Android“ operacinė sistema ir kurioje susivienija geriausios pramogų galimybės, tampriai susietos bendravimo, socialinių tinklų paslaugos ir funkcionali grafinė sąsaja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

2010 metų pirmąjį ketvirtį pasirodysiantis „Xperia“ X10 yra flagmanas naujos telefonų šeimos, kurios modeliai pasirodys kitų metų pirmoje pusėje. „Xperia“ X10 – pirmasis telefonas, kuris išties sužmogins vartotojo santykį su telefonu. Naujoji UX platforma bus nuolat plečiama, diegiama į kitus modelius, papildoma naujomis funkcijomis. Telefone pirmą kartą pasirodo naujos „Sony Ericsson“ programos „Timescape“ ir „Mediascape“, kurios siūlo naujoviškus būdus susieti informaciją savo telefone. „Timescape“ programa sujungia visą bendravimą su konkrečiu asmeniu į vieną vietą: ja galima patogiai peržiūrėti visus susirašinėjimus su savo kontaktu „Facebook“, „Twitter“ portaluose, susijusias su juo nuotraukas, elektroninius laiškus, tekstines žinutes. O „Mediascape“ į vieną vietą suburia visą mėgstamo atlikėjo ar draugo muziką, nuotraukas ir vaizdo įrašus. Ji turinį pasiima iš visur – telefono, „YouTube“ portalo, „PlayNow“ svetainės ir pateikia jį vartotojui.

Intelektualios „Sony“ technologijos, integruotos į „Timescape“ ir „Mediascape“ automatiškai atpažįsta sąsajas tarp kontaktų, turinio ir terpę. Pasiūlant alternatyvius būdus bendrauti ar nurodžius naujas formas, vartotojams suteikiamos galimybės daugiau atrasti. Pavyzdžiui, spustelėjus naują „begalybės“ mygtuką, visas bendravimo su vienu žmogumi turinys sujungiamas į vieną apžvalgą. Iki 5 veidų vienoje nuotraukoje atpažįstanti funkcija automatiškai susieja vaizdus su telefonų knygelės įrašais ir kita susijusia komunikacija su atitinkamu asmeniu.

„Xperia“ X10 ir naujoji telefonų serija, kurią pristatysime pirmoje 2010 metų pusėje, demonstruoja mūsų pažadą siūlyti telefonus su įvairiomis platformomis. Tai išplečia vartotojų pasirinkimo galimybes, – teigė „Sony Ericsson“ prezidentas Bertas Nordbergas. – „Xperia“ X10 sulaukė labai teigiamų mūsų pasaulinių partnerių operatorių atsiliepimų.“ „Xperia“ X10 vartotojai galės atsisiųsti bet kurias programas iš įvairių virtualių prekyviečių, tarp kurių – „PlayNow“ ir „Android Market“, ir taip galės susikurti savo asmeninį unikalų telefoną.

„Sony Ericsson“ taip pat pristato ir naujas belaidžio ryšio („Bluetooth“) stereofonines ausines su FM radijo imtumu – WM600. „Xperia“ X10 veikia GSM GPRS/EDGE 850/900/1800/1900, UMTS HSPA 900/1700/2100 ir UMTS HSPA 800/850/1900/2100 ryšių tinkluose. Telefonas 2010 metų pirmąjį ketvirtį pasirodys tam tikrose šalyse ir bus galima pasirinkti juodos arba baltos spalvos modelį. Daugiau informacijos galima rasti „Sony Ericsson“ gaminių tinklaraštyje http://blogs.sonyericsson.com/products

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)