Naujasis “HP Professional” popierius taupys klientų laiką ir pinigus  (0)

Hewlett-Packard (HP) pristatė atnaujintą popieriaus liniją - „HP Professional“ popierių. Naujasis popierius, skirtas profesionalų ir biuro darbuotojų poreikiams, pritaikytas dokumentams ir nuotraukoms spausdinti lazeriniu spausdintuvu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„HP Professional“ popierius ypatingai tinkamas nedidelių įmonių darbuotojams, kurie nori savo biure atsispausdinti nedidelius kiekius spaustuvės kokybės dokumentų, paveikslėlių ar nuotraukų, nepatirdami papildomų spaustuvės išlaidų, už popierių mokėdami spaustuvių kaina. Šis popierius leidžia vartotojui lengvai ir efektyviai susikurti profesionalią reklamos ar rinkodaros bei kitą  spaustuvės kokybės medžiagą savo biure.

Siekiant patenkinti vartotojų ir mažmenininkų poreikius, „Professional“ popieriaus linija pateikia naują popieriaus svorių sprektrą, kuris analogiškas profesionaliose spaustuvėse naudojamam popieriui. Popieriaus baltumas, ryškumas, blizgumo lygis, standumas lieka tie patys kaip ir anksčiau.

Naują popierių HP į rinką išleido netrukus po to, kai kompanija pristatė tris naujus verslui skirtus lazerinius spausdintuvus:  „HP Colour LaserJet CP4525“, „HP Colour LaserJet CP5225“ ir „HP LaserJet P3015“. „HP Colour LaserJet Enterprise CP4525“ spausdintuvas skirtas spalvotam spausdinimui, įmonėms, kuriose dirba daug darbuotojų. „HP Colour LaserJet Professional CP5225“ turi integruotą darbo tinkle galimybę, spausdina įvairių dydžių dokumentus ir yra idealus nedideliam darbo kolektyvui. „HP LaserJet Enterprise P3015“ – tai tinklinis įrenginys, skirtas IT priežiūrą turinčioms verslo įmonėms, kurių darbuotojai dirba mažomis grupėmis, ir yra didelių kiekių spausdinimo poreikis.  Visi spausdintuvai turi ENERGY STAR kvalifikaciją.

Naujasis popieriaus pavadinimas ir standartinė pakuotė leis vartotojams greitai ir lengvai susirasti jiems tinkamiausią ir geriausiai jų poreikius tenkinantį popierių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: