„Tele2“ populiariausius telefonus siūlo įsigyti mažesnėmis kainomis  (0)

Telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ kviečia nebesirūpinti kalėdinėmis dovanomis. Įmonė siūlo itin patraukliomis kainomis įsigyti populiariausius „Nokia“, „Samsung“ ir „LG“ mobiliuosius telefonus – bendrovės salonuose jie kainuoja nuo 1 Lt.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Prieššventiniu laikotarpiu klientai galės ne tik pigiau įsigyti naują mobilųjį telefoną sau ar šeimos nariui, bet ir sumažinti išlaidas mobiliajam ryšiui – telefonus siūlome kartu su patraukliausiais „Tele2“ mokėjimo planais“, – sako Mindaugas Savickas, „Tele2“ marketingo direktorius.

Mažesnės telefonų kainos taikomos pasirašant 24 mėn. paslaugų naudojimo sutartį ir pasirinkus vieną iš siūlomų „Tele2“ mokėjimo planų – „420 MIN. PRIVATIEMS”, „MINI14“ arba „MINI19“ kartu su paslauga „NARŠYK 30“. Tiems, kuriems aktualiausi nedideli pokalbių tarifai, „Tele2“ už 1 Lt siūlo spalvingo dizaino „Nokia 5030“, klasikinius „Nokia 1661“ ir „Nokia 2323“, stilingus „Samsung E2120“ ir „Samsung C3010“ bei patogius naudoti „Nokia 2330“ modelius.

Pageidaujantiems aukštesnės klasės telefonų už itin žemą kainą bendrovė siūlo „Nokia 2700“, „Nokia 5130 XpressMusic” bei „Nokia 6303“, taip pat „Samsung“ modelius „S3600“, „C2130“ ir „LG KP500“. Pageidaujantiems telefonu naršyti internete rekomenduojami didelį ekraną turintys „Samsung“ modeliai „S3650“ ir „S5230“, kainuojantys nuo 1 Lt, bei „LG GD510“, kainuojantis nuo 269 Lt. Įsigyjant telefonus už akcijinę kainą siūlomas specialus interneto naršymo planas „Naršyk30“ – vos už 5 Lt per mėnesį vartotojai galės atsisiųsti iki 100 megabaitų duomenų.

Mažesnėmis nei iki šiol kainomis siūlomi įsigyti 28 skirtingi mobiliųjų telefonų modeliai. Aparatų skaičius ir pasiūlymo trukmė riboti. Kartu su telefonu pasirinkus pokalbių planą „MINI“ pokalbių kaina Lietuvos tinkluose sieks 17 ct/min., SMS siuntimas į visus tinklus – 17 ct. Įsigyjant telefoną pasirinkusiems mokėjimo planą „MINI14“ taikomas 4 Lt prakalbamas ir 10 Lt neprakalbamas mėnesinis mokestis.

Pasirinkus planą „MINI19“ ir įsigyjant telefoną, skaičiuojamas 4 Lt prakalbamas ir 15 Lt neprakalbamas mėnesinis mokestis. Nuolaidos telefonams galioja kartu užsisakius paslaugą „NARŠYK30“, kuri suteikia 100 megabaitų duomenų per mėnesį už 5 Lt mėnesinį mokestį. Papildomų duomenų kaina – 15 ct už megabaitą.

Įsigiję telefoną ir pasirinkę mokėjimo planą „420MIN. PRIVATIEMS“ abonentai galės net 7 valandas skambinti į visus Lietuvos tinklus vos už 25 Lt prakalbamą mėnesinį mokestį. Papildomų minučių kaina – 22 ct/min., SMS kaina – 18 ct siunčiant į visus Lietuvos tinklus. Pasirinkus šį planą su nurodytais telefonais taikomas 5 Lt neprakalbamas mėnesinis mokestis.

„Tele2“ yra daugiausia mobiliojo ryšio vartotojų, pasinaudojusių numerio perkėlimo paslauga, pritraukusi bendrovė. Migruojančių abonentų duomenų bazę administruojančios bendrovės „Mano numeris“ duomenimis, per pirmus devynis šių metų mėnesius iš kitų tinklų į „Tele2“ perėjo 30 tūkst. abonentų daugiau, nei iš šio operatoriaus išėjo į kitus tinklus. Trečiąjį ketvirtį „Tele2“ pritraukė 7,96 tūkst. kitų operatorių abonentų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: