Apie Lietuvos pasirengimą Eurovizijai informuos oficiali konkurso svetainė eurovizija.zebra.lt  (0)

Visos naujienos apie Lietuvos atlikėjų pasirengimą Eurovizijos dainų konkursui bus skelbiamos nuo penktadienio veikiančioje oficialioje svetainėje eurovizija.zebra.lt. Joje jau galima perklausyti dalį nacionalinei atrankai pateiktų lietuvių atlikėjų kūrinių, rasti visą Eurovizijos fanus dominančią informaciją – naujienas, fotoreportažus bei vaizdo klipus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Portale galima susipažinti ir su kitų šalių, kurios jau išsirinko savo favoritus į Osle vyksiantį koncertą, dalyvių pasirodymais. Zebra.lt taip pat veikia du videokanalai, kurių turinį nuolat papildo nacionalinės Lietuvos konkurso atrankos dalyvių pasirodymai bei kitų šalių atlikėjų dainos. Eurovizija.zebra.lt apžvelgia Lietuvos atstovų pasirodymų konkurse istoriją - svetainėje galima peržiūrėti pasirodymų įrašus ir palyginti pasiekimus nuo Ovidijaus Vyšniausko pasirodymo Dubline 1994 metais iki praėjusiais metais Maskvoje atliktos Sasha Song dainos „Love“.

Paskelbus visus nacionalinės konkurso atrankos dalyvius, portalo Zebra.lt lankytojai galės rinkti mėgstamiausius savo atlikėjus, taip pat susipažinti su jų biografijomis, peržiūrėti nuotraukas, videosiužetus, kitas naujienas. Visus nacionalinės atrankos dalyvių pasirodymus bei Eurovizijos pusfinalių ir finalo įrašus savo televizoriuose norimu laiku galės peržiūrėti ir skaitmeninės televizijos „Interaktyvioji GALA“ klientai – visi jie bus publikuojami virtualioje „GALA videonuomoje“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: