TEO nuo kito sezono neberems moterų krepšinio komandos  (0)

Didžiausia Lietuvoje integruotų telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų teikėja TEO LT, AB nuo naujo krepšinio sezono 2010 metų rudenį neberems TEO moterų krepšinio komandos. Kasmet Bendrovė geriausiai Lietuvos moterų komandai skirdavo daugiau nei 2 mln. litų paramos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Daugiau kaip 10 metų Bendrovė nuosekliai rėmė moterų krepšinį ir komanda pasiekė išties įspūdingų pergalių Lietuvos, Baltijos šalių ir Europos aikštelėse. Tačiau esant dabartinei ekonominei situacijai, kai komanda nesulaukia paramos nei iš valstybės institucijų, nei iš miesto valdžios, TEO, kaip verslo įmonė, taip pat turi taupyti sąnaudas ir pirmiausia galvoti apie savo darbuotojų darbo vietų išsaugojimą bei darbuotojų skatinimo programas“, – sakė TEO generalinis direktorius Arūnas Šikšta.

Daugkartinę Lietuvos ir Baltijos šalių moterų krepšinio čempionatų nugalėtoją bei moterų Eurolygos turnyro dalyvę TEO remia per viešąją įmonę „TEO sportas“. Bendrovė yra vienintelė šios viešosios įmonės steigėja ir savininkė nuo 1998 metų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: