TEO daugiau nei tris kartus mažina skambučių į kitų šalies fiksuotojo ryšio operatorių tinklus kainas  (2)

Didžiausia Lietuvoje integruotų telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų teikėja TEO LT, AB daugiau nei tris kartus mažina pokalbių skambinant į kitus Lietuvos fiksuotojo ryšio operatorių tinklus kainas privatiems klientams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiemet sumažėję tarptinklinio ryšio tarifai leido Bendrovei sudaryti palankesnes sąlygas TEO klientams skambinti ne tik į mobiliojo ryšio, bet ir į kitų fiksuotojo ryšio Lietuvos operatorių tinklus. Pokalbių planas „Draugai“ už 8 litų mėnesio mokestį nuo vasario 9 d. suteiks galimybę 90 minučių skambinti į kitus Lietuvos fiksuotojo ryšio tinklus, papildomai už tai nemokant. Išnaudojus mokėjimo planų suteikiamą nemokamą laiką, bus taikomi įprasti pokalbių tarifai: 0,26 Lt/min visomis savaitės dienomis nuo 8 iki 20 val. ir 0,09 Lt/min. visomis savaitės dienomis nuo 20 iki 8 valandos.

Beje, privatūs TEO klientai gali pasinaudoti nuo 2010 vasario 9 d. iki liepos 31 d. vyksiančios akcijos sąlygomis ir planą „Draugai“ užsisakyti su 70 proc. šio plano mėnesio mokesčio ir 100 proc. aktyvinimo mokesčio nuolaida. Mėnesio mokesčio nuolaida galios visą naudojimosi planu laikotarpį.

Nuo 2010 m. vasario iki 30 procentų mažinami ir kito pokalbių plano „Pokalbiai į kitus fiksuotojo telefono ryšio tinklus“ tarifai. Šiuo planu gali naudotis ir privatūs, ir verslo klientai. Užsisakius planą „Pokalbiai į kitus fiksuoto telefono ryšio tinklus", pokalbiai skambinant į visus kitus fiksuotojo telefono ryšio tinklus darbo dienomis nuo 8 iki 20 val. kainuos 0,17 Lt/min, o darbo dienomis nuo 20 iki 8 val. ir visą parą savaitgaliais bei švenčių dienomis – 0,06 Lt/min. Sujungimo mokestis –0,14 Lt, plano mėnesinis mokestis už kiekvieną kliento telefono numerį – 2,36 lito.

TEO Paslaugų plėtros ir rinkodaros tarnybos vadovo Nerijaus Ivanausko teigimu, nuo šiol TEO klientai, kaip skambinantys TEO tinkle, taip ir skambinantys į kitus Lietuvos fiksuotojo ryšio tinklus turės labai panašias sąlygas kainos atžvilgiu. Užsisakiusiems naująjį planą „Draugai“ akcijos sąlygomis vartotojams vidutinė pokalbio su kito fiksuotojo ryšio tinklo abonentu minutės kaina taps labai artima kainai, kurią TEO klientai moka už tarpmiestinį pokalbį, kalbėdami TEO tinkle, naudodamiesi pokalbių planais „Neribotas“ ar „Šalyje“.

„Šiuo metu į kitus fiksuotojo ryšio tinklus skambina palyginti nedaug mūsų privačių klientų ir verslo klientų. Tačiau pastebime tendenciją, kad toks mūsų klientų poreikis vis auga. Šiuo metu TEO klientai gali skambinti į dešimties kitų Lietuvos fiksuotojo ryšio operatorių tinklus, – sako N. Ivanauskas. – Džiaugiamės, galėdami pagerinti sąlygas savo klientams bendrauti visoje šalyje“. Daugiau informacijos apie naujuosius mokėjimo planus privatūs klientai gali gauti telefonu 1817, verslo klientai – telefonu 1816.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: