VU Fizikos fakultete – tarptautinė studentų mokslinė konferencija „Laisvieji skaitymai 2010“  (0)

Kovo 24–27 d. Vilniaus universiteto Fizikos fakultete (Saulėtekio al. 9, III rūmai) įvyks studentų mokslinė konferencija „Laisvieji skaitymai 2010“. Tarptautinis renginys, kurį organizuoja VU Fizikos fakulteto studentų mokslinė draugija, suburs Lietuvos ir kitų šalių studentus pasidalyti mokslinio darbo rezultatais, dalyvauti darbų konkurse ir smagiai praleisti laiką akademinėje aplinkoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Laisvieji skaitymai 2010“ – tai tradicinis renginys, kuris VU Fizikos fakultete organizuojamas jau 53 kartą. Šiemet visas dėmesys skiriamas ekologijai. Studentai bus kviečiami dalytis patirtimi ekologijos srityje – kalbės apie žaliąsias technologijas: kaip paprasčiau išgauti energiją, kaip ją perduoti ir patirti mažesnius energinius nuostolius, kaip veiksmingiau panaudoti turimą energiją nedarant didelės žalos aplinkai. Konferencijoje komisija išrinks geriausią studentą pranešėją, kuris vasarą vyks į Tarptautinės fizikos studentų asociacijos (International Association of Physics Students) konferenciją Graz universitete Austrijoje.

Lietuvos aukštųjų technologijų kompanijų „Altechna“ ir „FIMA“ dėka konferencijoje dalyvaus ir savo patirtimi su jaunaisiais mokslininkais dalysis kviestiniai lektoriai. Tai – Meesas Lodderis, mechanikos inžinierius, aušinimo sistemų sprendimus duomenų centrams rengiančios ir šiuo metu pasaulyje pirmaujančios kompanijos „KyotoCooling“ (Nyderlandai) vadovas. Kitas pranešėjas – Cliffas Jolliffe‘as, elektros inžinierius, mechanikos įrenginių gamintojos „Aerotech Ltd.“ (Jungtinė Karalystė) vadovas.Tarptautinę konferenciją remia Lietuvos lazerių pramonės kompanijos UAB „Šviesos konversija“ ir UAB „Ekspla“. Konferencijos internetinis puslapis: http://www.smd.ff.vu.lt/conference

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: