Dantų irigatoriai: kokia jų nauda?  ()

Dantų higienos svarba yra aiški, kadangi nei vienas žmogus nenori praleisti daug laiko odontologo kabinete ir dar sumokėti daug pinigų. Žmonės išgirdę apie burnos irigatorius, daugelis pripažįsta, kad nežino, kam jie skirti ir kaip naudoti šiuos keistai atrodančius prietaisus. Šis dantų priežiūros produktas neturėtų būti nustumtas į šalį dėl informacijos stokos. Kas yra irigatorius, ar verta jį įsigyti?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kas yra irigatorius?

Kiekvienam, kuris nori patobulinti savo burnos higieną, verta susipažinti su irigatoriumi. Burnos irigatorius – prietaisas, kuris vandens srovės pagalba pašalina apnašas ir maisto likučius. Jo veikimo principas labai paprastas – išleisdamas siaurą aukšto slėgio vandens srovę, irigatorius efektyviai išvalo visas dantų šepetėliui sunkiai pasiekiamas burnos vietas. Tokiu būdu sunaikinamos bakterijos, sukeliančios dantenų ligas.

Kuo irigatorius skiriasi nuo dantų siūlo?

Kai kuriais atvejais pacientai bijo naudoti burnos irigatorių, tačiau tai padarę jie nuoširdžiai džiaugiasi ir dėkoja už patarimą reguliariai naudoti burnos irigatorių, todėl tiek pacientas, tiek odontologas pastebi teigiamą burnos ertmės pokytį. Tinkamai parinktas burnos irigatorius – tarsi šiuolaikinis dantų siūlas, tik universalesnis ir efektyvesnis. Svarbu pabrėžti, kad geros kokybės dantų irigatoriai nedirgins dantenų. Vietoj to, pulsuojanti vandens srovė juos tinkamai išvalo ir padeda pagerinti jų būklę. Kitas svarbus aspektas – burnos irigatorių naudojimas per atstumą, užtikrinantis saugumą (lyginant su dantų siūlu) ir geresnę higieną.

Ar nereikia dantų valytis šepetėliu, jei jie valomi irigatoriumi?

Burnos irigatorius yra puiki priemonė burnos higienai, ypač jei jūsų burnoje yra ortodontinių aparatų, kuriems reikia ypatingos priežiūros ir valymo. Pasak burnos priežiūros ekspertų irigatoriumi lengvai pašalinsite maisto likučius net ir itin sunkiai pasiekiamose vietose (pvz., ortodontiniuose breketuose). Tačiau svarbu atkreipti dėmesį, kad burnos irigatoriai nėra dantų šepetėlis. Tai yra prietaisas, skirtas užtikrinti visišką burnos higieną. Atminkite, kad burnos skalavimo skystį reikia naudoti tik po šepetėliu nuvalytos vietos.

 

Taigi, jei norite gražios, sveikos ir tvarkingos burnos ertmės, irigatorius yra prietaisas, kuris padės išlaikyti visapusišką higieną jūsų dantims. Irigatorių įsigyti galite čia: https://wesmile.lt/.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()