Akcijos „Darom 2010“ metu aplinką tvarkys tūkstantis TEO atstovų  (0)

Šeštadienį visoje Lietuvoje vyksiančioje akcijoje „Darom“ dalyvaus maždaug tūkstantis didžiausios Lietuvoje integruotų telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų teikėjos TEO įmonių grupės darbuotojų ir jų šeimos narių. Kartu su bičiuliais ir artimaisiais TEO, „Lintel“ ir „Baltic Data Center“ darbuotojai aplinką tvarkys aštuoniuose šalies miestuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sutelkti tūkstančius rankų Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Rokiškyje, Pasvalyje ir Jonavoje padės kasmetė TEO korporatyvinė savanorystės diena. Didžiuosiuose miestuose TEO savo darbuotojams suteiks aplinkai tvarkyti reikiamų pirštinių bei maišų.

TEO reikšmingai prisideda ir prie informacijos apie akciją skleidimo – į ją kviečia pramogų portalas ZEBRA.lt, informacija teikiama telefonu 118. Be to, bendrovė prisidėti prie akcijos pakvietė ir savo klientus – informaciją leidiniuose TEO klientams gavo  maždaug 400 tūkst. žmonių.

TEO darbuotojai akcijoje „Darom“ aktyviai dalyvavo ir praėjusiais metais – tada kartu su šeimos nariais aplinką tvarkė maždaug 300 bendrovės atstovų. TEO yra viena aktyviausiai savanorišką veiklą Lietuvoje skatinančių verslo bendrovių. Kai kurie įmonės darbuotojai jau yra įsitraukę į savanoriškas veiklas tokiose organizacijose, kaip „Gelbėkim vaikus“, „Big Brothers Big Sisters“, „Kitas variantas“, „Pokyčių kelias“, aktyviai dalyvauja visuomeninėse aplinkos tvarkymo akcijose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: