iPhone 13 telefonų privalumai ir trūkumai  ()

Apple produkcija yra viena iš tų, kurios tikrai nereikia pristatinėti – su maloniu jauduliu visuomet laukiame naujausių jų siūlomų telefonų, tačiau savo aktualumo nepraranda ir anksčiau išleistos jų serijos. Ne išimtis yra ir iPhone 13 serijos telefonai, kurie, nors ir nebe patys naujausi, vis dar gali pasigirti solidžiais privalumais. Tam, kad geriau pažintumėte silpnąsias ir stipriąsias jų puses, geriausia trumpai susipažinti su kiekvienu šios serijos modeliu – tai ir siūlome Jums padaryti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

iPhone 13

6,1 colių įstrižainė daugeliui atrodo labai patogi, tačiau ne mažiau palankiai vertinamas ir ekrane transliuojamas turinys. Jis yra ryškus, kontrastingas ir gerai matomas net ir tiesioginėje saulės šviesoje. Labiausiai šį modelį norisi lyginti su senesnės serijos iPhone 12 – gamintojai iš tiesų siūlo ne vieną reikšmingą atnaujinimą. Kameros entuziastams patiks pagerinti naktiniai režimai, didesni plataus kampo kameros jutikliai ir įvairūs kūrybiškumui atsiskleisti padedantys įrankiai. Prie privalumų galima pridėti solidžią baterijos tarnavimo trukmę ir nepriekaištingą veikimą. Tai – bazinis šios serijos modelis, kuris patiks tiems, kurie vertina nepriekaištingai veikiančius ir atrodančius telefonus, tačiau neieško pačių įspūdingiausių specifikacijų. Jas gamintojai paliko žemiau aptariamiems iPhone 13 telefonams. 

iPhone 13 Mini

Mėgstantiems mažesnio dydžio telefonus, iPhone 13 Mini bus vienas geriausių pasirinkimų. Jo įstrižainė siekia 5,4 colių, tačiau vis vien galima mėgautis sparčiu procesoriumi, ryškiu ekranu ir kameros atnaujinimais. Šis modelis yra pigiausias iš šios serijos, tačiau reikėtų turėti omenyje, kad dėl mažesnio dydžio, tenka susidurti ir su tam tikrais trūkumais. Lyginant su prieš tai aptartu telefonu, šis gali pasiūlyti kiek mažesnę vaizdo raišką ir yra aprūpintas šiek kiek mažesne baterijos talpa. Ar šie aspektai bus esminiai, ar visgi labiau įvertinsite kompaktišką šio modelio dydį ir nedidelį svorį, priklausys tik nuo Jūsų asmeninių lūkesčių.

iPhone 13 Pro

Nors šio modelio dydis yra toks pats, kaip ir iPhone 13 telefono, jis gali pasiūlyti dar daugiau naudingų atnaujinimų. 120Hz ekrano atsinaujinimo dažnis, automatiškai kintantis priklausomai nuo sąlygų, yra vienas iš jų. Jo dėka sklandžiais vaizdais mėgausitės nesibaimindami dėl telefono baterijos. Beje, ji taip pat bus talpesnė. Tačiau kone daugiausiai skirtumų pavyks atrasti fotografijos entuziastams. Šis modelis aprūpintas trimis galinėmis kameromis, LiDAR jutikliu ir kitais sprendimais, kurie pagerina priartinimo galimybes ir užtikrina kokybišką vaizdą esant prastesniam apšvietimui. Tiesa, lyginant su aukščiau aptartais šios serijos telefonais, šiam reikės didesnių išlaidų, tačiau jeigu mėgstate fotografuoti, tikėtina, kad norėsis investuoti į iPhone 13 Pro suteikiamas galimybes.

iPhone 13 Pro Max

Šis iPhone 13 serijos modelis yra labai panašūs į ką tik aptartą „Pro“ telefoną – jis turi visus prieš tai minėtus kameros atnaujinimus. Kone didžiausias jų skirtumas yra dydis: jei norisi dar labiau įsitraukti į transliuojamą turinį, Jus turėtų sužavėti įspūdinga 6,7 colių įstrižainė. Tiesa, reikėtų turėti omenyje, kad dėl didesnio dydžio, šis išmanusis bus šiek tiek sunkesnis. Jis taip pat bus aprūpintas talpesne baterija, tačiau už visus šiuos privalumus reikės susimokėti papildomai. Tad turėtumėte pagalvoti, ar didesnis dydis ir baterijos trukmė yra būtent tie privalumai, kurių labiausiai norisi Jums.

Akivaizdu, kad visa šių telefonų serija yra pritaikyta labai skirtingiems poreikiams, tad tinkamą išmanųjį surasite nepriklausomai nuo jam keliamų reikalavimų. El. parduotuvėje Pigu.lt iPhone 13 pradžiugins palankiomis kainomis – čia bet kuriuo metu įsigysite sau tinkamiausią. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: