Su HP pagalba "Disney" vartoja penktadaliu mažiau energijos  (0)

„Walt Disney Company“, geriausiai žinoma kaip animacijos ir pramogų parkų kūrėja, siekdama sumažinti savo veiklos poveikį aplinkai, įdiegė spausdinimo valdymo paslaugas. HP įdiegti sprendimai padėjo įmonei sumažinti išlaidas spausdinimui, optimizuoti techniką bei sumažinti aplinkos taršą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Disney“ garsėja daugelyje veiklos sričių: kaip novatoriškos animacijos, užburiančių teminių pramogų parkų kūrėja, o taip pat - nepriekaištingos vadybos ir stiprios korporatyvinės kultūros, paremtos dėmesiu supančiai aplinkai, organizacija. Ieškodama, kaip patobulinti spausdinimo procesą įmonėje, „Disney“ pasirinko HP spausdinimo valdymo paslaugas.

„Norėjome pasitelkti geriausius spausdinimo ekspertus, kurie galėtų pasiūlyti aplinkai draugiškus spausdinimo sprendimus, atitinkančius mūsų poreikius“, – sakė Charlie Weiner, „Disney“ vyriausiasis viceprezidentas, atsakingas už įmonės infrastruktūrą. Optimizuodama spausdinimo ūkį „Disney“ siekė kelių tikslų: atnaujinti įrangą, sumažinti skirtingų modelių skaičių, supaprastinti šios srities vadybą sumažinant paslaugų tiekėjų skaičių bei minimizuoti poveikį aplinkai.

HP ekspertai, įvertinę įmonės specifiką, rekomendavo stipriai sumažinti spausdinimo įrangos kiekį, sprendimus pritaikyti darbuotojų reikmėms, įdiegti autorizavimo sistemas bei teikti reguliarias ataskaitas. Įdiegus spausdinimo valdymo sprendimus, „Disney“ veiklos poveikis aplinkai stipriai sumažėjo. Spausdinimo reikmėms suvartojama 18 proc. mažiau energijos, dėl sutaupytos energijos į aplinką  išmetama 200 tonų mažiau CO2, dėl sutaupyto popieriaus į aplinką  išmetama 230 tonų mažiau CO2, 100 proc. pasibaigusių tonerių yra atiduodami perdirbti.

Įmonėje pradėjus plačiai taikyti spausdinimo ant abiejų lapo pusių funkciją, per mėnesį atspausdinama pusantro milijono mažiau puslapių.Spausdinimo ir kopijavimo įrenginių modelių kiekis įmonėje buvo sumažintas 89 proc., o prietaisų skaičius – 59 proc. „Esame patenkinti, kad už visas spausdinimo paslaugas gauname vieną sąskaitą iš vieno paslaugų tiekėjo, - sako Jeff Cooper, IT paslaugų departamento viceprezidentas. – Nebeturime gaišti laiko analizuodami 17 sąskaitų kiekvieną mėnesį iš skirtingų paslaugų tiekėjų, kad perprastume savo išlaidas spausdinimui.“

Jo akimis, kitas labai svarbus privalumas – tai detalios mėnesinės ataskaitos, padedančios įvertinti spausdinimo ir kopijavimo procesų, vykstančių daugiau nei 350 skirtingose vietose įsikūrusių biurų ir verslo sričių, efektyvumą. „Žinojimas suteikia galios, - sako J.Cooper. – Dabar mes matome bendrą vaizdą. HP teikiamos ataskaitos padeda priimti teisingus sprendimus.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: