BIOFITUS primena 5 naudingus kasdienius įpročius vyrams  ()

Vyrų organizmas kiekvieną dieną susiduria su daugybe iššūkių, tad norint gerai jaustis, svarbu tinkamai juo pasirūpinti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

BIOFITUS maisto papildai primena penkis naudingus kasdienius įpročius, kurie padės palaikyti gerą vyrų sveikatą ir puikią savijautą be didelių pastangų. Sužinokite daugiau apie šiuos naudingus įpročius ir įtraukite juos į savo kasdienybę – savijautos pokyčiai maloniai nustebins!

Subalansuota mityba

Visų pirma, itin svarbi subalansuota mityba. Vyrų organizmas sunaudoja daugiau energijos, be to, vyrai dažniau susiduria su fizinėmis užduotimis, tad jų kūnui tos energijos išties reikia. Kasdieniame racione turėtų būti subalansuotas maisto medžiagų kiekis ir pakankamai kalorijų, o štai tokių produktų kaip saldumynai, pusfabrikačiai, greitas maistas reikėtų vengti. Į kasdienę dietą būtinai įtraukite šviežių vaisių ir daržovių, riešutų, sėklų – tai vertingi produktai, turintys daug organizmui reikalingų maistinių medžiagų.

Vitaminai vyrams

Vitaminai vyrams yra ypatingai aktuali tema. Deja, bet net ir daug dėmesio skiriant mitybai sudėtinga su maistu gauti pakankamai visų reikalingų medžiagų. Be to, reikia atsižvelgti ir į sezoniškumą – šaltuoju metų laiku dažnai sunkiau gauti vitaminų ir mineralų, kurie reikalingi organizmui, su kasdien vartojamais produktais. Laimė, galima lengvai papildyti savo organizmo atsargas vartojant vitaminus ar maisto papildus. Kai vitaminai vartojami profilaktiškai, geriausia rinktis subalansuotus vitaminus vyrų organizmui – piliulė kasdien yra naudingas įprotis, kuris padės pasirūpinti kūno poreikiais. Nežinote, kokius vitaminus pasirinkti? BIOFITUS maisto papildai siūlo platų kokybiškų produktų asortimentą, tad jame tikrai rasite tai, ko reikia jūsų gerai savijautai užtikrinti.

Daugiau judėjimo

Visi žinome, kad judėjimas yra būtinas, tačiau šiuolaikinis gyvenimo ritmas kelia tam rimtų iššūkių. Sportui laiko dažnai pritrūksta, o sėdimas darbas ilgainiui atneša raumenų, nugaros skausmus, mažina mūsų paslankumą. Net jei šiuo metu neturite galimybės sportuoti aktyviau, nepamirškite paprasčiausiai... judėti. Vietoje važiavimo liftu rinkitės laiptus, o išėję pavedžioti keturkojį draugą, apeikite ne vieną ratą aplink namą, o du. Nebūtina būti profesionaliu sportininku, norint gerai jaustis. Vis dėlto judėjimas yra būtinas mums visiems ir išties, rodos, daro stebuklus. Nepamirškite judėti visur ir visada, kai tik galite, o laisvalaikį ant sofos iškeiskite į pasivaikščiojimą gamtoje ar pramogas su draugais.

 

Reguliarus paros režimas

Gerai savijautai itin svarbus reguliarus darbo ir poilsio režimas – taip mūsų organizmas žino, kada reikia dirbti, o kada – ilsėtis. Žinoma, kartais nutinka tai, ko neplanavome, tačiau tai nėra pasiteisinimas. Verta prisėsti ir apgalvoti savo dienos darbus bei nuspręsti, kada dirbsite, o kada skirsite laiko poilsiui. Nepamirškite, kad gero poilsio pagrindas yra kokybiškas miegas, kuris turėtų trukti apie aštuonias valandas per parą. Pradėkite planuoti dieną nuo miego laiko – taip bus lengviau išdėlioti visas kasdienes užduotis. Ir stenkitės laikytis savo režimo – netrukus pastebėsite, kad jaučiatės geriau, o organizmas pats tarsi jaučia, kada ateina poilsio laikas.

 

Turiningas laisvalaikis

Sakoma, kad sveikame kūne – sveika ir siela. Vis dėlto galima šį posakį apversti aukštyn kojomis. Jei neskirsite laiko pramogoms ir turiningam laisvalaikiui, jausitės prastai. Mūsų emocinė sveikata turi įtakos fizinei savijautai, tad nepamirškite, kad savaitgalį reikia nuveikti ką nors smagaus. Galite susirasti hobį arba skirti laisvalaikį įvairioms pramogoms: biliardas, boulingas, važinėjimas dviračiais – ne tik pagerins savijautą, bet ir bus galimybe šiek tiek pasportuoti.

Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: