„GlaxoSmithKline“ sudarė naują strateginį aljansą Pietų Korėjoje  (0)

Tarptautinė farmacijos kompanija „GlaxoSmithKline“ (GSK) stiprina savo pozicijas Azijoje ir š.m. gegužės mėn. sudarė strateginį aljansą su Pietų Korėjos farmacijos rinkos lydere kompanija „Dong-A Pharmaceuticals Co., Ltd.“ („Dong-A“). Šio sandėrio dėka GSK įgis 9.9 proc. „Dong-A“ akcijų nuosavybę už 296,8 mln.litų (73,9 mln. svarų sterlingų).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Pasitelkus  „Dong-A“ lyderio patirtį Korėjoje, šis aljansas, suteikia kompanijai GSK rimtą galimybę sustiprinti savo pozicijas šioje greitai besivystančioje Azijos rinkoje“, – teigia Christophe Weber, „GlaxoSmithKline“ vyresnysis viceprezidentas ir regiono vadovas Azijos ir Ramiojo vandenyno šalims.  Minėtas aljansas iš pradžių užsiims specialiai atrinktų GSK ir  „Dong-A“ pirminės priežiūros farmacinių produktų rinkodara ir pristatymu vartotojams. Taip pat bus siekiama stiprinti abiejų kompanijų pozicijas Korėjos rinkoje.

„Dong-A“ produktų portfelį sudaro etiniai ir generiniai  vaistai, taip pat šalies didieji vartotojų sveikatos priežiūros produktai. Pernai kompanijos pardavimai siekė 1,7 mlrd.litų (414 mln. svarų sterlingų).  „Tikimės, kad bendras darbas su GSK kompanija sustiprins mūsų konkurencingumą greitai besikeičiančiose vidinėje ir pasaulinėje farmacijos rinkose. Įspūdingas GSK produktų portfelis ir aukšti pasaulinės rinkodaros bei veiklos standartai leis mums tapti rimtu pasaulinio lygio žaidėju“, – teigia Won-Bae Kim, kompanijos „Dong-A“ prezidentas.

„GlaxoSmithKline“ yra viena pirmaujančių pasaulyje farmacijos ir sveikatos priežiūros kompanijų, dirbanti tam, kad žmonės jaustųsi geriau, gyventų ilgiau ir nuveiktų daugiau. Taikydama naujausias technologijas ir mokslinius tyrimus, GSK kuria ir gamina vakcinas bei vaistus kvėpavimo takų, centrinės nervų sistemos, infekcinėms, medžiagų apykaitos ir virškinamojo trakto, onkologinėms, urologinėms, širdies ir kraujagyslių, dermatologinėms ligoms gydyti.

„GlaxoSmithKline Lietuva“ padalinys veikia nuo 1993 m. ir rūpinasi naujų produktų registravimu bei naudojimu medicinos praktikoje. Šiuo metu Lietuvoje registruoti 196 GSK vaistai. Kompanijoje dirba daugiau nei 130 medicinos, farmacijos, chemijos, ekonomikos, finansų, logistikos ir rinkodaros specialistų. Daugiau informacijos rasite www.gsk.lt, www.gsk.com.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: