TOP 3 kompiuterinės kėdės ilgoms žaidimų sesijoms  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompiuterinius žaidimus žaidžiantys žmonės tikrai pritars – kompiuterinė kėdė yra vienas iš svarbiausių priedų šiam hobiui. Ilgą laiką nepatogiai sėdint vienoje pozicijoje pradedami justi nugaros, juosmens skausmai, o ilgainiui dėl netinkamos laikysenos šie skausmai gali tapti lėtiniais ir virsti ligomis. Tinkamai pasirinktos ir individualiai sureguliuotos kompiuterio kėdės įsigijimas apsaugo nugarą nuo skausmų, dažnai pasitaikančių tarp kompiuterinių žaidimų žaidėjų. 

Kas svarbiausia renkantis kompiuterines kėdes?

  • Tinkamas aukštis. Kaip renkantis biuro kėdes, taip ir kompiuterines kėdes, reikia atsižvelgti į tinkamą kėdės aukštį. 90 laipsnių kampu tvirtai ant žemės padėtos kojos atpalaiduoja juosmens dalį, tad įsitikinkite, kad išsirinktą kėdę galėsite reguliuoti taip, kad šis kriterijus būtų nesudėtingai įgyvendinamas. 

  • Galvos atrama. Galvos atrama padeda krūvį išdalinti visam stuburui ir pailsinti kaklą – dėl ilgų žaidimų sesijų patiriamos įtampos kaklas tikrai gauna didelį krūvį, tad pasirūpinkite ir reguliuojama, patogia galvos atrama. 

  • Juosmens pagalvėlė. Juosmens pagalvėlė nėra pats svarbiausias aspektas renkantis kompiuterines kėdes, tačiau jos turėjimas labai vertinamas tarp žaidžiančiųjų – ji padeda daug lengviau išlaikyti teisingą laikyseną. 

  • Tvirtumas ir mobilumas. Ant kėdės praleidžiama itin daug laiko, tad ji turi būti tvirta ir mobili – tik tokiu atveju galėsite visiškai atsipalaiduoti. 

Žaidimų kėdė Noblechairs Hero

Nuotrauka: 1a.lt

 

Noblechairs Hero žaidimų kėdė išsiskiria iš kitų kompiuterinių kėdžių savo modernumu. Pavyzdžiui, atsisakyta juosmens pagalvėlės, nes įmontuota sistema, sutinkama naujuose automobiliuose – galite reguliuoti juosmens išlinkimą ratuko pagalba. 

Tai itin didelė ir plati žaidimų kėdė – platesnė nei įprastai nugaros ir porankių dalis leis sėdėti dar patogiau. Stilingas dizainas ne tik estetiškai atrodo namuose, bet ir leidžia kūnui kvėpuoti – neteks kovoti su nemaloniu karščiu ir prakaitavimu, tad žaidimų sesijų trukmė nenukentės dėl diskomforto. 

Žaidimų kėdė Happygame 9201

Nuotrauka: 1a.lt

Happygame 9201 kompiuterinės kėdės iš kitų kėdžių išsiskiria sūpavimosi padėtimi – įsitaisykite ne tik vertikaliai, bet ir horizontaliai!

Žinoma, pasirinkę šią žaidimų kėdę galėsite reguliuoti tiek jos, tiek porankių aukštį bei atlošo kreipimo standumą. 

Žaidimų kėdė Huzaro Force 6.0

Nuotrauka: 1a.lt

Iš plieno pagaminta ir dirbtine oda aptraukta kėdė dailiai atrodys tiek namuose, tiek darbe. Ši kėdė itin tvirta – ji tiks net staigiausius judesius darantiems žaidėjams, tad galėsite nesijaudinti dėl lūžusios konstrukcijos. 

Susireguliuokite galvos atramą, nugaros padėtį, kėdės ir porankių aukštį pagal save ir mėgaukitės kėdės ilgaamžiškumu bei komfortu. 

Svarbu paminėti, kad nugaros sveikata priklauso ne tik nuo patogios, ergonomiškos kompiuterinės ar darbo kėdės. Atkreipkite dėmesį į savo įpročius ir nepamirškite bent kartais pasidaryti pertrauką ir atsistoti – tiek patogiausia biuro kėdė, tiek brangiausia kompiuteriniams žaidimams skirta kėdė neatstos judėjimo teikiamos naudos ir poilsio stuburui.

Nuotrauka: 1a.lt

Kompiuterinės kėdės vis labiau tobulėja – atsiranda naujų technologijų, dar labiau gerinančių žaidimo patirtį. Priešingai nei įprastos biuro kėdės, kompiuteriniams žaidimams žaisti skirtos kėdės yra ergonomiškesnės ir labiau pritaikytos sėdėjimui įsitempus, staigiems judesiams ir kitiems veiksmams, kurių ant biuro kėdės įprastai neatliekame. Taip pat atkreipkite dėmesį ir į išskirtines funkcijas – galimybę prijungti kėdę prie kompiuterio ar žaidimų įrangą prie kėdės, tai suteiks dar daugiau pojūčių! Užsukite į internetinę parduotuvę 1a.lt ir išsirinkite sau labiausiai tinkančią kėdę kompiuteriui. 

 
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: