Pasaulio futbolo čempionato kulminacija - TEOBUSO ekrane Vilniaus Rotušės aikštėje  (0)

Liepos 6-11 dienomis Vilniaus Rotušės aikštė taps šalies futbolo sirgalių Meka. Vakarais čia bus tiesiogiai transliuojamos lemiamos Pasaulio futbolo čempionato dvikovos, o dieną specialiai įrengtoje mini futbolo aikštelėje jėgas išmėgins daugiau nei trisdešimt vaikų ir suaugusiųjų komandų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Didžiausiame Lietuvoje mobiliame TEOBUSO šviesos diodų ekrane liepos 6 ir 7 dienomis (antradienį ir trečiadienį) bus rodomi Pasaulio futbolo čempionato pusfinaliai. Liepos 10 dieną (šeštadienį) bus tiesiogiai transliuojama dvikova dėl trečiosios vietos, o liepos 11 dieną (sekmadienį) – dviejų stipriausių pasaulio komandų susitikimas.

Visas šešias dienas Vilniaus Rotušės aikštėje vyks Vilniaus miesto savivaldybės, Sekmadienio futbolo lygos ir TEO organizuojas mini futbolo turnyras. Vaikų ir suaugusiųjų komandos, specialiai šiam renginiui įrengtoje aikštėje grumsis trys prieš tris, kovodamos dėl „Adidas“ ir Lietuvos nacionalinio radijo ir televizijos (LRT) prizų.

Nuo antradienio iki šeštadienio vyks laikraščio „15 minučių“, LRT, portalo ZEBRA.lt ir bendrovės „Lintel“. remiamo turnyro atrankinės varžybos, o sekmadienį – finaliniai stipriausių ekipų susitikimai bei varžybos su šou verslo įžymybėmis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: