Antivirusinę programą patalpino į USB raktą  (0)

Antivirusinę programą „BitDefender“ Lietuvoje galima įsigyti neįprastoje laikmenoje – 4 GB USB rakte, kuris vėliau gali būti panaudojamas kaip įprastas raktas bet kokiems vartotojo duomenims įrašyti. USB raktas yra patogiausia laikmena mažiesiems nešiojamiems kompiuteriams (angl. netbook), kurie paprastai neturi kompaktinių diskų nuskaitymo įrenginio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kompaktiniai diskai yra atgyvenusi laikmena – jie braižosi, yra nepatogūs ir greitai bus apskritai nebenaudojami. Už poros metų kompaktinių diskų pirkti nebeapsimokės net finansiškai“, – sako UAB „4IT“, atstovaujančios duomenų apsaugos programinę įrangą „BitDefender“, produkto vadovas Martynas Butkevičius. „BitDefender“ į USB raktą patalpintas „4IT“ sumanymu.

Visos šeimos poreikiams sukurtas „BitDefender“ yra bene paprasčiausia naudotis antivirusinė programa iš visų Lietuvoje siūlomų tokio tipo programų. Kiekvienam šeimos nariui galima sukurti atskiras „BitDefender“ paskyras su skirtingais nustatymais ir perjungti jas iš vienos į kitą vienu mygtuko paspaudimu.

Taip pat paprastai galima pasirinkti ir specialius darbo režimus. Įjungta nešiojamojo kompiuterio režimu „BitDefender“ sustabdo kai kuriuos nebūtinus kompiuterio procesus ir taip tausoja jo bateriją. Žaidimų režimu veikianti programa sumažina kompiuterinės sistemos apkrovą ir atideda jos skenavimą. USB rakte esanti „BitDefender 2010“ visus kompiuterio duomenis, ieškodama virusų, nuskenuoja dvigubai greičiau, nei ankstesnės „BitDefender“ versijos, ir sunaudoja mažiau kompiuterio resursų.

Šioje antivirusinėje programoje įdiegta ir pažangiausia apsauga nuo naujausių virusų ir piktybinių programų (angl. malware). Blokuodama interneto svetaines, kuriose kėsinamasi pasisavinti vartotojo kreditines kortelės duomenis, „BitDefender“ savo vartotojus saugo ir nuo internetinio sukčiavimo.

USB rakte galima įsigyti dvi „BitDefender“ versijas: „BitDefender Antivirus 2010” ir „BitDefender Internet Security 2010”. Pastaroji versija turi papildomai įdiegtą „tėvų kontrolės“ sistemą, kuri blokuoja priėjimą prie žalingų interneto svetainių ir elektroninio pašto, nustatytu laiku neleidžia vaikams naudotis internetu ir žaisti žaidimų. „BitDefender Internet Security 2010” taip pat apsaugo elektroninį paštą nuo nepageidaujamų laiškų, turi ugniasienę, saugančią interneto prieigą ir belaidį tinklą (angl. Wi-Fi) nuo nepageidaujamų naudotojų.

Žurnalas „ComputerBild“ „BitDefender Internet Security 2010“ šiemet suteikė apdovanojimą už geriausią kainos ir kokybės santykį.

Norintiems išbandyti „BitDefender“ galimybes saugant vartotojus internetinėje erdvėje, UAB „4IT” sukūrė svetainę www.scanonline.lt, kurioje veikia nemokamas „BitDefender“ „online“ skaneris. Jis patikrina vartotojo kompiuterį ir praneša, jei jis užkrėstas šnipinėjimo programomis, virusais, „Trojos arkliais“ bei kitais nepageidaujamais dalykais. „BitDefender Online Scanner“ galima naudoti neišdiegus iš savo kompiuterio jau turimos antivirusinės programos. Skaneris veikia tik naudojantiems naršyklę „Internet Explorer“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: