„Sony“ nuskynė laurus net penkiose EISA 2010-2011 geriausio produkto kategorijose  (0)

Inovacijas trimačio vaizdo srityje įvertinusi EISA, „Sony“ skyrė geriausio produkto prizus už televizorių „BRAVIA HX900“, fotoaparatus „Alfa NEX-5“ ir „Cyber-shot HX5“, vaizdo kamerą „Handycam AX2000E“ bei automobilinę sistemą „Xplod XAV-70BT“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Sony“ pasiekimai technologijų srityje dar kartą pelnė Europos vaizdo ir garso asociacijos (EISA) pripažinimą. Šiais metais EISA vertinimo komisija skyrė prizus penkiems „Sony“ produktams trimatės televizijos, skaitmeninio vaizdo ir automobilių pramogų sistemų kategorijose. 2010-2011 metų EISA apdovanojimai „Sony“ įteikti už šiuos produktus: Europos trimatį skystųjų kristalų televizorių („BRAVIA KDL-52HX900“); Europos mikrofotoapratą („Alfa NEX-5“); Europos kompaktišką fotoaparatą („Cyber-shot DSC-HX5V“); Europos profesionalią vaizdo kamerą („Handycam HDR-AX2000E“); ir Europos automobilinę garso sistemą („Xplod XAV-70BT“). Tokie gaminiai kaip trimačio vaizdo televizorius „BRAVIA KDL-52HX900“ rodo, kad „Sony“ kūrybos genas geba pažangias technologijas transformuoti į įspūdingas naujas patirtis. Dar daugiau – tokie gaminiai kaip fotoaparatas „Alfa NEX-5“ su trimačio vaizdo galimybėmis parodo, kokių inovacijų galima tikėtis iš „Sony“ per šiuos metus. Kartu su „Sony“ plėtra trimačio vaizdo technologijų pasaulyje, šįmet pelnyti apdovanojimai skaitmeninio vaizdo ir automobilinių pramogų sistemų kategorijoje akcentuoja bendrovės profesionalumą garso ir vaizdo srityje. EISA yra didžiausia apie garso ir vaizdo techniką rašančios žiniasklaidos atstovus vienijanti organizacija Europoje, kurios nariais yra beveik 50 garso, vaizdo, foto technikos ir mobiliosios elektronikos žurnalų iš 20 Europos šalių. Apdovanojimų laimėtojus rinko vertinimo komisija, sudaryta iš žurnalistų ir nepriklausomų technikos ekspertų. EISA apdovanojimus asociacijos nariai pristatys Berlyne šių metų rugsėjo 3 dieną. Papildoma informacija: 1 - „BRAVIA KDL-52HX900“ (Europos trimatis skystųjų kristalų televizorius 2010-2011 metais): dėmesį patraukiančio vientiso dizaino, aukštos klasės trimačio vaizdo raiškusis televizorius papildo pažangiausių „Sony“ technologijų spektrą. „Intelligent Dynamic LED“ foninis apšvietimas ir „Motionflow 400 PRO“ funkcija užtikrina aukščiausią raiškiojo trimačio kino kokybę. EISA vertinimo komisijos komentaras: „Sony KDL-52HX900“ suteikia neįtikėtiną vaizdo kokybę ir itin tikroviškus rezultatus tiek iš dvimačių, tiek iš trimačių vaizdo šaltinių. Net ir vaizdas iš standartinių dvimačių šaltinių atrodo įspūdingai dėl unikalios „Sony“ konversijos technologijos. Be to, „Sony KDL-52HX900“ yra kur kas daugiau nei įprastas televizorius: tai interneto ryšiu bei naršykle aprūpinta sistema, prie kurios galima prijungti įvairius komponentus“.

2 – „Alfa NEX-5“ (Europos mikrofotoaparatas 2010-2011 metais): tinkantis tiek profesionaliems fotografams, tiek fotografijos mėgėjams, šis grakščių formų fotoaparatas siūlo neribotas galimybes kūrybai, kurias suteikia keičiami objektyvai. Nuo šiol veidrodiniams fotoaparatams būdinga nuotraukų kokybė, raiškusis filmavimas ir trimačio fotografavimo galimybės sujungtos į vieną įrenginį.

EISA vertinimo komisijos komentaras: „Nors „Sony Alfa NEX-5“ ir yra mažiausias savo klasės fotoaparatas pasaulyje, jame panaudotas didelis APS-C CMOS vaizdo jutiklis užtikrina nepriekaištingos kokybės nuotraukas. Dideliame LCD ekrane malonu peržiūrėti padarytas nuotraukas ir nufilmuotus vaizdus. Papildytas „Sony“ funkcija „Sweep Panorama“, tai bus pirmasis fotoaparatas, leidžiantis išgauti trimačius panoraminius vaizdus nuotraukose“.

3 – „Cyber-shot DSC-HX5V“ (Europos kompaktinis fotoaparatas 2010-2011 metais): Tai idealus kelionės palydovas. Šiame kompaktiškame fotoaparate aukštos kokybės nuotraukos ir greitojo fotografavimo funkcijos suderintos su įspūdingu iki 10 kartų vaizdo didinimu ir įmontuotu GPS imtuvu. Galimybė filmuoti „HD 1080i“ formato vaizdus ir panoraminio vaizdo funkcija „Sweep Panorama“ papildo ir taip jau netrumpą šio fotoaparato ypatybių sąrašą.

EISA vertinimo komisijos komentaras: „Jeigu jūs ieškote fotoaparato su didelio priartinimo galimybėmis, tačiau galinčio tilpti kišenėje, tai „Sony Cyber-shot DSC-HX5V“ turėtų užimti aukščiausią vietą jūsų pasirinkimo sąraše. Tokios fotoaparato ypatybės kaip iki 10 kartų vaizdą priartinantys lęšiai, GPS imtuvas, kompasas, panoraminio fotografavimo funkcija „Intelligent Sweep Panorama“ , ilgai veikianti baterija, 10 kadrų per sekundę fotografavimo režimas ir „Full HD“ formato vaizdo įrašymas jį paverčia idealiu įrenginiu tiek kelionėje, tiek fiksuojant kasdienes akimirkas“.

4 – „Handycam HDR-AX2000E“ (Europos profesionali kamera 2010-2011 metais): ši pažangi kamera yra aprūpinta profesionaliomis valdymo galimybėmis ir kitomis funkcijomis. Raiškiojo vaizdo kokybę užtikrina „Sony“ sukurti „3 ClearVid CMOS“ vaizdo jutiklis ir „G“ lęšiai bei galingas iki 20 kartų siekiantis optinis didinimas.

EISA vertinimo komisijos komentaras: „Dar niekada pažangi vaizdo filmavimo kamera, skirta vartotojams mėgėjams, nebuvo tiek panaši į profesionalias kameras. „HDR-AX2000E“ turi išbaigtas ir paprastas naudoti rankinio valdymo funkcijas. Kameros lęšiai vaizdą gali priartinti iki 20 kartų, o trys vaizdo jutikliai leidžia išgauti didelį vaizdo detalumą net ir esant prastam apšvietimui”.

5 – „Xplod XAV-70BT“ (Europos automobilinė garso sistema 2010-2011 metais): Priekinėje šios sistemos dalyje yra itin ryškaus vaizdo WVGA ekranas, valdomas prisilietimais. Šio ekrano raiška yra 5 kartus didesnė už įprastų automobilinių sistemų ekranų raišką, tai suteikia išskirtinę galimybę mėgautis DVD ar prie sistemos prijungto laikmenų leistuvo turiniu.

EISA vertinimo komisijos komentaras: „Sony Xplod XAV-70BT“ sukurtas tam, kad galimybes automobilyje mėgautis muzika ar filmais paverstų kuo malonesnėmis. Septynių colių grotuvo ekranas atkuria gyvybingus vaizdus. Kad būtų atkurtas geriausias garsas, signalų linijos ir energijos tiekimas yra visiškai atskiri garso ir vaizdo dalims – tikras aukštos kokybės sistemos dizainas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: