Alytuje atidarytas naujas "Skytech" salonas  (0)

Savo pirmąjį gimtadienį švenčiantis skaitmeninės technikos prekybos tinklas "Skytech.lt" atidarė šio prekinio ženklo atstovybę ir Alytuje. Alyvų take 11 – 25 įsikūręs "Skytech.lt" Alytaus padalinys duris atvėrė liepos 15 d. ir klientams jau gali pasiūlyti žemiausias rinkoje skaitmeninės technikos kainas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Parduotuvė Alytuje – tai dar vienas ryžtingas žingsnis kuriant nedidelį, bet išskirtinį mažmeninės prekybos tinklą, kuriame didžiausias dėmesys skiriamas klientui ir jo poreikiams. Pasak įmonės vadovo Arsenijaus Musajevo, „bendrovės darbuotojai – didžiulę patirtį turintys kvalifikuoti IT specialistai. Jie visuomet suteiks profesionalią pagalbą ir pasiūlys kompetentingų patarimų renkantis kompiuterį, televizorių, fotoaparatą ar kitas prekes“. 

"Skytech.lt" jau užsitikrino partnerių pasitikėjimą Lietuvoje bei užsienyje, vadinasi, per pirmuosius veiklos metus pasiekėme nemažai. Labiausiai džiaugiamės tuok, kad pavyko pelnyti ir klientų pripažinimą. Geriausias to įrodymas – mūsų internetinėje parduotuvėje per dieną apsilanko daugiau nei 3000 unikalių vartotojų“ – teigia A. Musajevas.  

Šiuo metu įmonė turi penkis prekybos salonus (Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Plungėje, Alytuje) bei serviso skyrių ir užsakomosios prekybos tašką (Šiauliuose).  "Skytech.lt" taip pat valdo internetinę skaitmeninės technikos parduotuvę "Skytech.lt". Tiek įmonės vadovas, tiek ir Alytaus atstovybės darbuotojai tikisi, kad Alytaus salonas artimiausiu metu užsitikrins lyderiaujančią prekybos skaitmenine technika poziciją mieste. Vienas didžiausių "Skytech.lt" privalumų – labai platus prekių asortimentas ir itin patrauklios kainos.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: