Projekto „Lyderių laikas“ vykdytojų išverstą knygą pristatys dr. Frances Hensley  (0)

Š. m. rugsėjo 23 d. (ketvirtadienį) viešbutyje „Crowne Plaza Vilnius“ įvyks projekto „Lyderių laikas“ išverstos ir išleistos Carlo D. Glickmano knygos „Lyderystė mokymuisi: kaip padėti mokytojams sėkmingai dirbti“ (angl. „Leadership for Learning: How to Help Teachers Succeed“) pristatymas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Renginio metu Carlo D. Glikmano knygą, darbus ir idėjas pristatys jo kolegė ir švietimo ekspertė dr. Frances Hensley. Planuojama, kad renginyje dalyvaus apie 400 švietimo darbuotojų iš visos Lietuvos: švietimo politikos formuotojai, aktyvūs bendrojo ir aukštojo lavinimo sistemų darbuotojai, savivaldybių administracijų švietimo ir regioninių švietimo centrų atstovai, pažangūs ir jauni mokytojai bei visi, kurie domisi lyderyste švietime.

„Registracija vyko sėkmingai, ir norą dalyvauti renginyje pareiškė daugiau nei 400 žmonių. Tačiau iš patirties žinome, kad dalis užsiregistravusiųjų neatvažiuoja, todėl tikimės, kad skaičius bus artimas arba labai neviršys suplanuoto“, – sakė projekto koordinatorė Lina Kilimonytė. Renginio dieną dalyvių registracija prasidės 8:30 val., o knygos pristatymas – 10 val. Planuojama, kad oficiali renginio dalis tęsis iki 17:30 val. Po to vyks neformali diskusija. 

Renginio dalyvių patogumui dr. Frances Hensley pranešimas bus verčiamas į lietuvių kalbą, o išdalintuose aplankuose bus įdėtos viešnios pranešimo skaidrės lietuvių kalba. Tai jau antras tokio pobūdžio renginys. Praeitais metais įvyko Peterio F. Drukerio knygos „Drukerio mokymo pagrindai“ pristatymas, kurio metu pranešimus skaitė Ričardas Ališauskas, dr. Deanas Finkas, dr. Gintautas Cibulskas ir Darius Radkevičius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: