Naudojant HP sukurtą „ColorLok“ standartą atitinkantį popierių lazeriniai spausdintuvai tarnauja gerokai ilgiau  (1)

Nepriklausomas „Buyers Laboratory“ (BLI) tyrimas, kurį užsakė „Hewlett-Pąckard“ (HP), parodė, kad naudojant „ColorLok“ kokybės standarto popierių lazeriniai spausdintuvai tarnauja iki 9 kartų ilgiau nei naudojant šio standarto neatitinkantį popierių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„ColorLok“ popierius padėjo apsaugoti svarbiausias lazerinio spausdintuvo dalis ir palaikė jų švarą. Tai užtikrino pastovų ir patikimą spausdintuvo veikimą bei spausdinimo kokybę. Palyginimui BLI analizėje buvo naudotas „ColorLok“ standarto neatitinkantis iš stambiagrūdžio neorganinio užpildo Azijoje pagamintas ir daugiausia Indijoje bei Kinijoje parduodamas popierius.

„HP LaserJet“ spausdintuvai, originalūs dažai ir geros kokybės popierius visi kartu leidžia pasiekti puikius spausdinimo rezultatus, – sakė HP vaizdavimo ir spausdinimo grupės, „LaserJet“ ir korporacinių sprendimų vyresnysis viceprezidentas Ronas Coughlinas. – „ColorLok“ kokybės standarto popierius prisideda prie šių rezultatų – jį naudojant užtikrinamas pastovus profesionalios spaudinių kokybės lygis ir, kaip parodė BLI testų rezultatai, ilgiau tarnauja spausdintuvai“.

HP išleido apžvalgą apie lazerinių spausdintuvų našumo ir patikimumo mažėjimą, naudojant prastos kokybės popierių (angl. Laser Printer Performance and Reliability Degrades When Using Low-Quality Cutsheet Papers), kurioje detaliai aprašoma prastėjančių spausdinimo rezultatų tendencija, kai naudojamas žemos kokybės popierius ir kokią įtaką tai turi verslo įmonėms. Pasak BLI tyrimo, naudojant „ColorLok“ popierių lazeriniuose spausdintuvuose, spausdinimo defektų kiekis sumažėja keturis kartus ir daugiau nei 4 kartus sumažėja spausdintuvo užsikimšimo popieriumi atvejų.

„Mūsų tyrimas atskleidė, kad, palyginus su šiurkščiu, stambiagrūdžio užpildo popieriumi, kuris neatitinka „ColorLok“ standarto, „ColorLok“ popierius gali padėti išlaikyti profesionalią lazerinių spausdintuvų spausdinimo kokybę beveik tris kartus ilgiau, – teigė „Buyers Laboratory“ vykdantysis direktorius Anthony F. Polifrone‘as. – Naudojant „ColorLok“ popierių labiau tikėtina, kad lazeriniai spausdintuvai kokybiškai spausdins viso savo tarnavimo metu“. HP taip pat pranešė, kad „Domtar Corporation“ šį rudenį pagal „ColorLok“ standartą pradėjo gaminti visą savo popieriaus asortimentą.

2010 metų sausį daugybė popieriaus gamintojų, prekybininkų ir biuro prekių pardavėjų pristatė savo firminį popierių, atitinkantį „ColorLok“ standarto parametrus. Pažymėtas „ColorLok“ ženklu, šis popierius yra parduodamas visame pasaulyje. Kelios iš šių kompanijų: „Antalis“, „Mondi“, „Stora Enso“, „Papyrus“ (Europoje), „APRIL“, „M-real“, „International Paper“, HP (visame pasaulyje), „JK Papers“ (Indijoje ir Artimuosiuose Rytuose), „Office Depot“, „Staples“ (Šiaurės Amerikoje ir Europoje).

Popierius, kuris žymimas „ColorLok“ logotipu, turi atitikti tam tikrų standartų rinkinį, apimantį spausdinimo kokybės, fizinius ir elektrostatinius, spaudinio išdžiūvimo bei spausdintuvo veikimo parametrus. Popieriaus gamintojai gali naudoti skirtingas priemones ir technologijas šiems parametrams pasiekti.

Daugiau informacijos apie „ColorLok“ spausdinimo privalumus galima rasti internete www.hp.com/go/ColorLok. „ColorLok“ kokybės standarto aprašymai ir konkretūs įvairių gamintojų gaminamo „ColorLok“ popieriaus serijų sąrašai pateikiami www.ColorLok.com svetainėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: