„Samsung“ telefonai: kokios savybės jiems būdingos?  ()

Kiekvienas prekės ženklas kažkaip identifikuojamas: vieni žinomi kaip siūlantys geriausią kainą, kiti – išsiskiriantys originaliu dizainu, dar kiti žavi labai gera kokybe ir t. t.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Anh Nhat (Unsplash License) | https://unsplash.com/photos/black-sony-remote-control-beside-white-tissue-paper-uCqMa_s-JDg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tų skiriamųjų bruožų yra daug ir įvairių. O kuo išsiskiria naujausi „Samsung“ telefonai? Už ką juos taip myli pirkėjai, ką labiausiai vertina ir kokios jų savybės dažnai tampa kriterijais, lemiančiais apsisprendimą pasirinkti būtent „Samsung“ telefoną.

Itin aukštos kokybės nuotraukos

Fotografijos mylėtojai „Samsung“ telefonus tikrai liaupsina ir nesuklysime pasakę, kad viena iš šio prekės ženklo telefonų vizitinių kortelių yra būtent puikiomis charakteristikomis pasižyminti kamera. Tiesa, kai kurie gali sakyti, jog kameros parametrai tikrai nėra esminis kriterijus renkantis telefoną. Sutinkame, kvapą gniaužiančios nuotraukos ne visiems yra labai svarbus aspektas, bet – sutikite – tobulos kokybės užfiksuoti kadrai bus tikrai didelis privalumas.

Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje žaibiško įkrovimo universalūs belaidžiai „Xiaomi“ telefonų įkrovikliai. Ribotas kiekis
3067

Fantastiškai geros kainos

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Skirtingi modeliai: 50W arba 55W

Papildomai su 67W įkrovikliu 6A laidu

Išsamiau

Labai ryškus vaizdas

Išmaniuosiuose telefonuose ekranas ir jo parametrai yra vienas iš svarbiausių aspektų. Šiuo požiūriu telefonų gamintojai konkuruoja tarpusavyje ir, galime teigti, „Samsung“ čia sekasi puikiai. Naujausių modelių telefonai demonstruoja pavydėtiną raišką, tobulas spalvas ir nepriekaištingai atkurtus vaizdus. Tokiuose telefonuose nuotraukos bei vaizdo įrašai atrodo labai puikiai, tačiau ne mažiau malonumo dovanoja ir žaidimai ar net filmų žiūrėjimas.

 

Baterijų talpa

Šiais laikais išmanieji telefonai naudojami labai aktyviai: filmavimas, fotografavimas, knygų skaitymas, žaidimai, filmų žiūrėjimas, muzikos klausymas, o kiek laiko leidžiame naršydami socialiniuose tinkluose ir pan. „Samsung“ tai žino ir pasirūpino talpiomis baterijomis, todėl net ir itin intensyviai naudojamas telefonas gali būti kraunamas vos kartą per parą ar dar rečiau. Taigi „Samsung“ telefonai puikiai tinka ir asmeniniam naudojimui, ir darbui. Beje, nenusivilsite jais ir kelionėse, kai labai svarbu, kad telefono baterija gyvybinga išliktų kuo ilgiau.

 

Būtina paminėti ir greito įkrovimo funkciją, kuri bus dar vienas papildomas privalumas. Tik pagalvokite, juk tikrai patiktų telefono bateriją įkrauti vos per keliolika minučių, tiesa?

Galingas procesorius

Prie sklandaus telefono veikimo tikrai prisideda ir galingas procesorius, užtikrinantis operatyvumą ir nepriekaištingą spartą net tada, kai prietaisas turi atlikti kelias užduotis vienu metu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()