Stilingas, smagas ir įvairiomis funkcijomis papildytas IXUS 115 HS  (0)

„Canon“ pristato IXUS 115 HS – stilingą ir glotnų IXUS serijos modelį, pasižymintį išskirtinės išvaizdos ir puikių charakteristikų net ir esant prastam apšvietimui deriniu. IXUS 115 HS su „Canon HS“ sistema gali lengvai išgauti įspūdingas nuotraukas bet kokiomis sąlygomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įspūdingo IXUS 115 HS dizaino jums pavydės visi draugai: itin plono metalinio korpuso ir IXUS serijai būdingo stiliaus fotoaparatas siūlomas keturių gyvų spalvų. HS sistema – įspūdingi rezultatai bet kokiomis sąlygomis Atsisveikinkite su nuviliančiais rezultatais – pristatoma unikalioji „Canon“ didelio našumo HS sistema! Nesvarbu, ar norite užfiksuoti vakarėlio atmosferą, ar sodrias saulėtos vasaros dienos spalvas, – „Canon HS“ sistema užtikrins išskirtinę vaizdų kokybę bet kokiomis sąlygomis. HS sistema net ir silpnai apšviestoje aplinkoje, kur nuotraukos būtų neaiškios, pilnos skaitmeninio triukšmo ir blankių detalių, be blykstės užtikrina aiškius natūralius vaizdus. Taigi šį universalų prietaisą stilingame korpuse galite pasiimti su savimi bet kur. Patikimai fotografuokite išskirtinius vaizdus Dėl „Canon“ režimo „Smart Auto“ nebereikia rūpintis įvairiais parametrais, nes fotoaparatas automatiškai aptinka iki 32 aplinkos tipų ir padaro viską už naudotoją, taigi tereikia nutaikyti, fotografuoti ir mėgautis įamžintomis akimirkomis. Jei fotografuojate dinamišką intensyvaus veiksmo renginį, įjunkite fotografavimo didele sparta režimą: juo greitai nufotografuojama kadrų serija ir sustabdomas judesys, o jūs gaunate puikų momentą arba visą nuotraukų seriją. Geras nakties nuotraukas gausite pasirinkę naktinės aplinkos fotografavimo iš rankų režimą, kuriuo prietaisas nuosekliai nufotografuoja kelias tos pačios aplinkos nuotraukas ir sujungia jas į vieną visumą, sukurdamas puikiai eksponuotą ryškų vaizdą. Nufilmuokite daugiau filmavimo režimu Galite ne tik išgauti įspūdingas nuotraukas, bet ir akimirksniu įrašyti „Full HD“ raiškos (1080p) filmuotą medžiagą – veiksmui prasidėjus spustelėkite tam skirtą filmavimo mygtuką ir nurodykite fotoaparatui užfiksuoti ypatingas įspūdingo aiškumo akimirkas. Kad filmuota medžiaga būtų dar meniškesnė, įjunkite labai sulėtinto judesio filmavimo režimą, kuriuo vaizdai bus įrašomi iki aštuonių kartų lėčiau nei tikruoju laiku. Be to, galite sužinoti, kas vyko prieš įamžinant vaizdą, – pasirinkite naująjį režimą „Movie Digest“, kuris prieš kiekvieną nuotrauką įrašo iki keturių sekundžių trukmės vaizdo siužetą ir vėliau tokius siužetus sujungia į filmuką, taip papildydamas nufotografuotus kadrus.

Atskleiskite savo kūrybiškumą

Išlaisvinkite vaizduotę ir eksperimentuokite su įvairiausiais IXUS 115 HS fotografavimo režimais, įskaitant žaislinio fotoaparato efektą, kuris išgauna seno stiliaus fotoaparatu įamžintų vaizdų įspūdį, o jei norite ko nors smagaus, įjunkite plakato efektą ir kurkite šviesius retro stiliaus vaizdus. Nepamirškite užfiksuoti savęs: režimu „Smart Shutter“, leidžiančiu sužadinti užraktą mirktelėjimu, šypsena arba kadre atsiradusiu nauju veidu, išgaukite puikius portretus arba grupines nuotraukas. Pasirūpinę lengvu ir kompaktišku vandeniui nelaidžiu korpusu netgi galite fotografuoti po vandeniu (iki 3 m gylyje) arba, įdėję fotoaparatą į nardymo korpusą, kuris suteikia fotografijai dar daugiau lankstumo, galite nerti gilyn iki 40 m.

IXUS 115 HS pagrindinės savybės:

  • Aukščiausia vaizdų kokybė net ir prastu apšvietimu, naudojant HS sistemą su 12,1 megapikselio CMOS jutikliu
  • 28 mm plataus kampo 4x optiškai artinantis „Canon“ objektyvas su optiniu vaizdo stabilizatoriumi
  • Glotnus metalinis korpusas su tvirtu, aiškų vaizdą rodančiu didelės įstrižainės (7,6 cm) „PureColor II G“ LCD ekranu
  • „Full HD“ raiškos (1080p) vaizdo įrašai, naudojant dinaminį vaizdo stabilizatorių ir išvesties per HDMI funkciją
  • „Smart Auto“ aptinka 32 aplinkos tipus: tereikia nutaikyti ir fotografuoti
  • Fotografavimo didele sparta ir labai sulėtinto judesio filmavimo režimai leidžia įamžinti spartų veiksmą
  • Funkcija „Movie Digest“ nufilmuoja smagias akimirkas prieš kiekvieną nuotrauką ir sukuria filmuką
  • Miniatiūros ir žaislinio fotoaparato efektai, „Smart Shutter“ su šypsenos ir mirktelėjimo laikmačiu
  • Naktinis fotografavimo iš rankų režimas ir geriausios nuotraukos atranka: visada pasiekiama puikių rezultatų
  • Pasirinktiniai vandeniui nelaidūs korpusai
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: