„Fujifilm“ skynė laurus net trijose 2011 m. TIPA apdovanojimų kategorijose  (0)

„Fujifilm Lietuva“ praneša, kad prestižinės TIPA asociacijos apdovanojimuose „Fujifilm“ produktai ir paslaugos net trijose kategorijose pripažinti geriausiais. Šiuos svarbius įvertinimus pelnė skaitmeninis fotoaparatas „Fujifilm FinePix X100“, „Fujifilm“ 3D spausdinimo paslauga ir sauso proceso mini laboratorija „Fujifilm Frontier DL600“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo pat fotoaparato koncepcijos paskelbimo pradžios „Fujifilm FinePix X100” sulaukė milžiniško susidomėjimo. Fotoaparatas pasižymi APS-C CMOS jutikliu, itin šviesiu (F2) Fujinon 23mm fiksuoto židinio nuotolio objektyvu ir naujuoju EXR procesoriumi. Be to, „Fujifilm FinePix X100” yra ginkluotas pirmuoju pasaulyje hibridiniu vaizdo ieškikliu, apjungiančiu optinį vaizdo ieškiklį, naudojamą aukščiausios klasės veidrodiniuose fotoaparatuose bei elektroninį vaizdo ieškiklį, naudojamą skaitmeniniuose fotoaparatuose su nekeičiamais objektyvais. Dėl šių priežasčių „Fujifilm FinePix X100” gali pasiūlyti išties neprilygstamą nuotraukų kokybę ir už tai yra apdovanotas, kaip geriausias fotoaparatas aukščiausios klasės fotoaparatų (“Best Premium Camera”) kategorijoje. TIPA apdovanojo „Fujifilm” 3D spausdinimą, kaip geriausią 2011 m. spausdinimo paslaugą (“Best Photo Service”). 3D fotografija yra aiški vystymosi kryptis, tačiau galima peržiūra tik 3D televizoriaus ar kompiuterio ekrane riboja 3D potencialą augti. TIPA teigia, jog: „„Fujifilm” pristatydama 3D spausdinimo sistemą 3D fotografijai sukuria naują pagrindą ir tuo prisideda prie šios krypties plėtimo“. 3D sistema yra įvertinta už technologiją ir galutinį rezultatą – termosublimacinė spausdinimo sistema perkelia vaizdus ant specialaus, gilumo pojūtį suteikiančio popieriaus ir sukuria 3D efektą.

Trečiasis, geriausios spausdinimo įrangos mažmeninės prekybos sistemoms („Best Retail Finishing System“) apdovanojimas atiteko „Fujifilm“ sauso proceso mini laboratorijai „Frontier DL600“. Tai skaitmeninė mini laboratorija su rašaline sistema, apdovanota už penkių spalvų rašalinės sistemos aukštos kokybės spausdinimą (prie anksčiau buvusių keturių spalvų pridėta dar viena – šviesiai mėlyna). Taip pat 1440dpi x 1440dpi aukštos raiškos režimą ir „Fujifilm“ vaizdo apdirbimo technologiją „Image Intelligence“™.

„Fujifilm Lietuva“ marketingo projektų koordinatorės Ievos Ragauskaitės teigimu, “”Fujifilm” kompanijai tai yra labai svarbūs įvertinimai, nes TIPA (Technical Image Press Association) – tai viena didžiausių ir įtakingiausių fotografijos ir vaizdo atkūrimo asociacijų pasaulyje, vienijanti 29 fotografijos ir vaizdo atkūrimo žurnalus iš 13 Europos, Šiaurės Amerikos ir Pietų Amerikos valstybių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: