„Baltic Data Center“ tapo „Oracle“ auksine verslo partnere  (0)

Duomenų centrų ir informacinių sistemų valdymo lyderė Baltijos šalyse „Baltic Data Center“ tapo auksine programinės įrangos gamintojos „Oracle“ verslo partnere. Aštuonerius metus su pasauline savo srities lydere bendradarbiaujanti „Baltic Data Center“ yra viena pirmųjų bendrovių Baltijos šalyse, kuriai buvo suteiktas aukštas „Oracle Gold Partner“ statusas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prieš metus TEO LT, AB įmonių grupei priklausanti bendrovė buvo tapusi sertifikuota „Oracle“ partnere. „Baltic Data Center“ generalinio direktoriaus Sauliaus Markūno teigimu, sustiprinti bendradarbiavimą su „Oracle“ leido nuolat didinama „Baltic Data Center“ duomenų bazių specialistų kompetencija, o suteiktas auksinės partnerystės statusas leis išplėsti stambioms įmonėms teikiamų paslaugų spektrą. „Tapusi auksine partnere, „Baltic Data Center“ galės klientams siūlyti visus „Oracle“ technologinius produktus ne tik Lietuvoje, tačiau ir kitose šalyse. Dar svarbiau, jog sustiprinta partnerystė užtikrina, kad šiuos produktus diegs ir prižiūrės aukščiausios kompetencijos „Oracle“ sukurtų sprendimų specialistai“, - teigė „Oracle“ vadovas Lietuvoje Kristijonas Kaikaris.

Nuo šiol „Baltic Data Center“ specialistai galės diegti bei valdyti „Oracle Application Server“, „Oracle Real Application Clusters” ir „Oracle Database“ technologinius sprendimus. Jie suteikia galimybę visapusiškai integruoti daugelį verslo taikomųjų programų, leidžia efektyviai išnaudoti technologinius įmonės resursus ir užtikrina aukštą reikiamų duomenų bei sistemų prieinamumą ir integralumą.

Naujausi „Oracle“ sprendimai naudojami teikiant paslaugas didžiausiems „Baltic Data Center“ klientams – „DnB NORD“ finansų grupei, TEO ir kitiems.

Apie „Baltic Data Center“

„Baltic Data Center“ – duomenų centrų ir informacinių sistemų valdymo lyderė Baltijos šalyse, priklausanti TEO LT, AB įmonių grupei. Bendrovė teikia kompleksines IT valdymo paslaugas nuo kliento įrangos laikymo ir priežiūros didžiausius saugumo reikalavimus atitinkančiuose duomenų centruose iki sudėtingų sistemų kūrimo bei valdymo.

Vieną moderniausių duomenų centrų Rytų Europoje įrengusi „Baltic Data Center“ pastaruoju metu savo veiklą plečia ypač sparčiai – per pastaruosius trejus metus bendrovė investicijoms į technologijas bei specialistų žinias skyrė daugiau kaip 20 mln. litų. Darbuotojų skaičius šiuo laikotarpiu išaugo beveik dvigubai, šiuo metu įmonėje dirba daugiau kaip 180 specialistų. „Baltic Data Center“ yra pirmoji savo srities bendrovė Baltijos šalyse, kurios veikla įvertinta tarptautiniu ISO 27001 standarto atitikties sertifikatu. Tai patvirtina, kad visa įmonės veikla atitinka griežčiausius informacijos saugos reikalavimus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: