Šimtai filmų GALA videonuomoje – už 7 litų mėnesio mokestį  (0)

Didžiausios Lietuvoje integruotų telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų teikėjos TEO LT, AB skaitmeninės televizijos „Interaktyvioji GALA“ klientai šimtus virtualioje videonuomoje esančių filmų nuo šiol galės žiūrėti už 7 litų mėnesio mokestį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GALA videonuomoje šiuo metu yra jau beveik pusė tūkstančio komedijų, dramų, veiksmo ir animacinių filmų, kelios dešimtys dokumentinių juostų, serialų ir koncertų. Klientai ir toliau galės rinktis galimybę juos žiūrėti mokėdami vienkartinį mokestį - nuo 1 iki 10 litų - už filmą, kurį galima peržiūrėti per 24 valandas nuo jo užsakymo.

TEO Paslaugų plėtros ir rinkodaros tarnybos vadovo Nerijaus Ivanausko teigimu, dvejus metus teikiamomis interaktyviomis videonuomos paslaugomis naudojasi jau beveik pusė televizijos „Interaktyvioji GALA“ klientų. „Naujausių filmų mėgėjams norime suteikti galimybes susipažinti su visomis Holivudo, Lietuvos bei kitų šalių kino naujienomis ir negalvoti apie mėnesio sąskaitos dydį“, - teigė N. Ivanauskas.

Virtualiosios GALA videonuomos klientams filmų pasirinkimą palengvina pateikiamas detalus filmo aprašymas ir jo anonsas (angl. trailer). Taip pat galima keisti filmo įgarsinimo kalbą, jį sustabdyti ar pagreitinti vaizdą. Privatiems ir verslo klientams teikiamos skaitmeninės televizijos „Interaktyvioji GALA“ paslaugomis šiuo metu naudojasi daugiau nei 50 tūkst. klientų. Beveik trečdalis jų užsisako papildomus kanalų paketus, beveik kas penktas savo televizoriaus ekrane žaidžia žaidimus. „Interaktyvioji GALA“ klientai taip pat turi galimybę su bičiuliais dainuoti „Karaokė“ ar nemokamai naudotis paslauga „Mano TV įrašai“, leidžiančia norimu laiku peržiūrėti mėgstamas laidas.

TEO teikia ir skaitmeninės antžeminės televizijos (DVB-T) tinklais transliuojamą paslaugą „Skaitmeninė GALA“. Beveik visoje Lietuvoje teikiamos paslaugos klientais jau tapo daugiau nei 40 tūkst. gyventojų. Jie gali matyti beveik 40 kanalų lietuvių, anglų, rusų ir kitomis kalbomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: