Stojimo į aukštąsias mokyklas rezultatai atkeliaus SMS žinutėmis  (0)

Šią vasarą į universitetus ir kolegijas stojantys abiturientai savo stojimo rezultatus galės sužinoti SMS žinutėmis. Nekantriausieji tai galės padaryti užsisakę informacijos telefonu paslaugų lyderės Lietuvoje „Lintel“ teikiamą paslaugą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paslauga buvo sukurta bendradarbiaujant su Lietuvos aukštųjų mokyklų asociacija bendrajam priėmimui organizuoti (LAMA BPO), kuri šiemet vykdo bendrąjį priėmimą į 20 universitetų ir 24 kolegijas. Prognozuojama, kad aukštosios mokyklos šiemet sulauks maždaug 35 tūkst. stojančiųjų. Užsisakyti paslaugą galima siunčiant SMS žinutę numeriu 1667. Teksto laukelyje reikia be tarpų įrašyti septynženklį abituriento registracijos numerį, kuris yra pateikiamas stojimo dokumentuose arba pildant prašymą internete. Paslaugos užsakymo kaina yra 1 litas.

Pirmuosius stojimo rezultatus bus galima sužinoti jau liepos 22 dieną, kai bus skelbiami pakviestųjų į universitetus sąrašai. Žinutes su rezultatais bus galima gauti ir liepos 28 d. – jau bus žinomi pakviestųjų į kolegijas sąrašai. Rugpjūčio 10 dieną bus skelbiami papildomo priėmimo į universitetus ir kolegijas rezultatai.

TEO LT, AB įmonių grupei priklausančios „Lintel“ generalinio direktoriaus Remigijaus Šerio teigimu, bendrovės technologinės galimybės ir patirtis leidžia taupyti abiturientų laiką ir nekantriausiems pateikti informaciją ypač operatyviai. „Jau penkerius metus bendradarbiaujame su Nacionaliniu egzaminų centru ir apie gautus pažymius SMS žinutėmis informuojame baigiančiuosius vidurines mokyklas. Nuo šiol savo įvertinimus tokiu būdu galės sužinoti ir stojantieji į aukštąsias mokyklas“, – sakė R. Šeris.

LAMA BPO prezidento, profesoriaus Prano Žiliuko teigimu, kuo greičiau stojantieji gaus informaciją apie savo stojimo rezultatus, tuo daugiau jie turės laiko apsispręsti, ar kvietimas jiems priimtinas, ar jie dalyvaus kitame stojimo etape.

Apie „Lintel“

TEO LT, AB įmonių grupei priklausanti bendrovė „Lintel“ valdo didžiausią pagal verslo apimtis ir moderniausią pagal technologijas bei vadybą kontaktų valdymo centrą Lietuvoje. Bendrovė teikia paslaugas „Informacija telefonu 118“, pagalbą kompiuterių ir interneto vartotojams telefonu 1518, o verslo klientams – nuotolinio klientų aptarnavimo sprendimus ir telerinkodaros paslaugas.

 
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: