ERP perima UAB „Siemens“ SAP verslo valdymo sprendimų diegėjų grupę  (0)

UAB ERP ir UAB „Siemens” pasirašė sutartį, pagal kurią ERP bendrovė perima UAB „Siemens“ SAP verslo valdymo sprendimų diegėjų grupę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Lietuvos verslo valdymo ir informacinių sistemų rinkoje ERP užima tvirtas pozicijas. Šis sandėris dar labiau jas sustiprins – praplėsime klientų ratą, o mūsų gretas papildys stiprių specialistų kolektyvas“, – teigia ERP direktorius Markas Zbarskis.

„Pramonė, energetika, sveikatos priežiūra bei transporto sistemos visada buvo „Siemens“ pagrindinės sritys Lietuvoje. Siekdami toliau stiprinti savo pozicijas šiose strateginėse rinkose optimizuojame siūlomų paslaugų ir sprendimų portfelį, partneriams perleisdami tą veiklos sritį, kuri nėra kompanijos prioritetas“, – sako UAB „Siemens“ valdybos pirmininkas Audris Barcevičius.

Inovacijų ir technologijų kompanija UAB „Siemens“ SAP konsultantų grupę perėmė iš bendrovės „MicroLink Lietuva“ 2006 metais ir iki šiol įgyvendino eilę SAP projektų tiek privačiame, tiek viešajame sektoriuose. ERP perima UAB „Siemens“ SAP verslo valdymo sprendimo diegėjų komandą kartu su padalinio įsipareigojimais. Pagal sutartį sandorio vertė neskelbiama.

Apie „Siemens“

Tarptautinė technologijų ir inovacijų kompanija „Siemens“ kuria ir diegia sprendimus energijos, pramonės, sveikatos priežiūros bei IT srityse. Finansiniais 2008 m. „Siemens“ pajamos iš tęstinės veiklos sudarė 77,327 mlrd. eurų, o grynasis pelnas – 5,866 mlrd. eurų. „Siemens“ įkurta 1847 m., jos pagrindiniai biurai yra Berlyne ir Miunchene (Vokietija). Kompanijos sprendimai žinomi daugiau nei 190 šalių. Kompanijoje dirba apie 430 tūkst. darbuotojų. Lietuvoje įsteigtoje UAB „Siemens“ dirba daugiau nei 100 darbuotojų. Daugiau informacijos: www.siemens.com, www.siemens.lt.

Apie ERP

ERP yra oficialus SAP bei verslo ir informacijos valdymo sistemų „Documentum“ atstovas. Šiuo metu bendrovė vykdo keliolika stambių verslo valdymo sistemų diegimo projektų ne tik Lietuvoje, bet ir Azijos šalyse, Gruzijoje, Baltarusijoje. Įmonė turi oficialias savo atstovybes Ukrainoje, Gruzijoje, Kazachstane, Baltarusijoje, Latvijoje, aktyviai dirba Estijoje, Didžiojoje Britanijoje, Lenkijoje, Kirgizijoje, kitose užsienio šalyse. Lietuvos kapitalo įmonės ERP deklaruojamos vertybės: ekologija, pilietiškumas, socialinė atsakomybė. Nacionaliniuose atsakingo verslo apdovanojimuose bendrovė yra laimėjusi „Metų darbovietės 2008“ ir „Metų aplinkosaugos įmonės 2008“ nominacijas. Daugiau informacijos: www.erp.eu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: