Stiliaus ir technologijų inovacijas LG demonstravo „Maison&Objet“ parodoje  (0)

Pirmaujanti buities įrangos novatorė kompanija „LG Electronics“ (LG) pristatė savo integruojamą techniką, inovatyvias technologijas ir gaminius Paryžiuje rugsėjo 4-8 dienomis vykusioje „Maison&Objet“ gyvenamosios erdvės dizaino parodoje. Kompanija buvo oficiali „Now!“ salės rėmėja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paryžius šiuo metu vykdo įvaizdžio keitimo projektą, pavadintą „Naujasis Paryžius“. Viena priežasčių, kodėl LG siekė dalyvauti „Maison&Objet“ parodoje šįmet – noras parodyti panašumus tarp ambicingos miesto vizijos ir kompanijos misijos – pagerinti žmonių gyvenimą naudojant inovatyvias technologijas. „Savo klientams suteikiame vis daugiau galimybių rinktis savo stilių ir dizainą, kad jie galėtų papildyti savo unikalias erdves, – teigė „LG Electronics Home Appliance Company“ integruojamų įtaisų padalinio viceprezidentas Kimas Hyeog-pyo. – Įgyvendinant „Naujojo Paryžiaus“ projektą, pamanėme, kad būtų natūralu, jeigu LG remtų „Maison&Objet“ parodą ir pademonstruotų savo gaminius, kuriuose susilieja dizainas ir technologinės inovacijos“. LG savo gaminius demonstravo keliose erdvėse. Viena jų, pavadinta „Miesto kavinė“, buvo įrengta tarptautiniu lygiu pripažintos Vokietijos kompanijos „bulthaupt“, kuri įrenginėja aukštos klasės virtuves, gyvenamąsias erdves.

Šiandienos virtuvė nėra tik vieta maistui gaminti. LG pastebi, kad virtuvėms tenka vis svarbesnė vieta šeimos gyvenime, todėl savo buities įtaisus kuria stilingus, kad šie padėtų atspindėti tikrąjį klientų gyvenimą.

„Miesto kavinėje“ LG pristatė integruojamus įtaisus su menišku, gėlių temos dizainu, skirtus moderniai virtuvės erdvei. Gėlių raštai išgraviruoti nerūdijančio plieno paviršiuose panaudojant LG foto graviravimo technologiją ir padengti grūdintu plienu sukuria elegantišką vaizdą. Pirmą kartą šią apipavidalinimo metodą LG panaudojo savo šaldytuvuose ir šįmet panaudojo jį integruotajai buities technikai.

Integruojamoji LG technika taip pat sukuria gerokai patogesnę ir efektyvesnę virtuvės aplinką. Sujungdama atskirus įrenginius į komplektą su patogiomis funkcijomis, LG gali pasiūlyti daugybę orkaičių, kaitlenčių, gartraukių, šaldytuvų, indaplovių ir mikrobangų krosnelių modelių bei modifikacijų, kad kiekvienas klientas rastų tinkančių savo namų stiliui.

Integruojamoji virtuvės technika pasižymi saugumo ir higienos ypatybėmis, tokiomis kaip ketursluoksnis stiklas ir oro vėsinimo sistema, padedanti išlaikyti orkaičių išorinį paviršių vėsiu, indaplovėse naudojamos ultravioletinių spindulių lempa, kurios sterilizuoja indus, ir tinkamą šaldytuvo durų sandarumą užtikrinanti „BioShield“. „Miesto kavinėje“ žinomas Prancūzijos virėjas Alainas Passardas surengė kulinarijos šou su ekologiškais produktais, pademonstruodamas tiek integruojamos, tiek atskirų LG virtuvės įrenginių galimybes.

Kitoje erdvėje, pavadintoje „Kavinės kiemu“ ir padalintoje į dvi zonas, LG demonstravo savo inovacijas. Pirmojoje, dekoruotoje blizgančiu metaliniu stiliumi buvo pristatomas chromuotas „Kompressor Plus“ ir trečios kartos „Roboking“ automatizuotas dulkių siurblys. Lankytojai taip pat galėjo susipažinti su tokiomis LG technologijomis, kaip „Inverter Direct Drive Motor“ ir linijinių kompresoriumi, sužinoti, kaip šios inovacijos palengvina gyvenimą ir padaro jį patogesnį.

Greta buities įrangos, LG parodė ir naujus mobiliuosius įtaisus, tarp jų - internetinį kompiuterį ir mobilųjį telefoną su skaitmeninės TV (DVB-T) imtuvu. „Maison&Objet“ parodoje LG dalyvauja antrą kartą įkvėpta sėkmingo debiuto 2008-aisiais. Pernai kompanija šioje parodoje demonstravo savo produktus ekspozicijoje, kurios tema buvo madingas ekologiškas gyvenimo stilius.

„Maison&Objet“, pirmą kartą surengta 1995-aisiais, yra viena didžiausių ir įtakingiausių pasaulyje parodų, skirtų namų stiliui ir interjero tendencijoms. Paroda rengiama Paryžiaus priemiestyje Nord Villepinte dukart per metus – sausį ir rugsėjį.

Apie „LG Electronics, Inc.“

„LG Electronics, Inc.“ (KSE: 066570.KS) yra pasaulinė lyderė technologinių naujovių namų elektronikos, mobiliųjų komunikacijų ir buitinės technikos srityse. Kompanijoje dirba daugiau nei 84 tūkst. darbuotojų, 115 padalinių visame pasaulyje. Pernai kompanijos pasauliniai pardavimai siekė 44,7 mlrd. JAV dolerių. Bendrovė jungia laisvalaikio namuose, mobilių komunikacijų, buitinės technikos, oro kondicionavimo ir sprendimų verslui padalinius. LG yra vienas didžiausių pasaulyje plokščiųjų ekranų televizorių, garso ir vaizdo prietaisų, mobiliųjų įrenginių, oro kondicionierių ir skalbimo mašinų gamintojų. LG yra pasirašiusi ilgalaikę bendradarbiavimo sutartį ir yra pasaulinis „Formulės 1“ partneris ir „Formulės 1“ technologijų partneris. Būdamas išskirtiniu partneriu, LG turi išskirtines rinkodaros ir pavadinimų naudojimo teises buitinės elektronikos, mobiliųjų telefonų ir duomenų procesorių srityse. Daugiau informacijos – www.lge.lt.

Apie „LG Electronics Home Appliance Company“

„LG Electronics Home Appliance Company“ yra buities įrangos pramonės inovatorė, kurianti sveikesnius ir ekologiškesnius gaminius, sujungianti pažangias technologijas ir madingą dizainą bei siūlanti visapusius sprendimus, skirtus pagerinti kasdienį gyvenimą. LG gaminiai – šaldytuvai, indaplovės, skalbyklės, viryklės, vakuuminiai siurbliai ir įmontuojama įranga yra sukurti taip, kad patenkintų vartotojų visame pasaulyje lūkesčius. LG novatoriškos technologijos ir patogios funkcijos, tokios kaip pirmasis pasaulyje interaktyvus šaldytuvas, garinė skalbyklė bei orkaitės ir mikrobangų krosnelės kombainas sukuria naujas tendencijas buities įrangos pramonėje ir padeda įtvirtinti LG, kaip pasaulinę lyderę. www.lge.lt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: