Atsinaujinusi „Omnitel Extra“ pristato naują mokėjimo planą „Praktiškas“ bei 20 centų premiją  (1)

Nauju veidu ir turiniu atgimsta mobiliųjų telekomunikacijų bendrovės „Omnitel“ kone legendinė išankstinio mokėjimo paslauga „Omnitel Extra“. Solidžią išvaizdą iškeitusi į veržlumą ir nusidažiusi žydra spalva, „Omnitel Extra“ nuo šiol orientuosis į aktyvius, praktiškus, darbą ir šeimą derinančius vartotojus, kurie mėgsta daug be įsipareigojimų kalbėti mobiliuoju telefonu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Vienintelė rinkoje suaugusiesiems skirta išankstinio mokėjimo kortelė nuo šiol suteikia ne tik ypač patrauklius pokalbių tarifus su nauju mokėjimo planu „Praktiškas“, bet ir precedento rinkoje neturinčias ilgalaikes akcijas“, - patvirtino „Omnitel“ viceprezidentas komercijai Remigijus Štaras.

„Omnitel Extra“ siūlo net 20 ct premiją už kiekvieną iš kitų Lietuvos mobiliųjų tinklų priimtą pokalbių minutę. Premija kaupiasi automatiškai ir suteikiama, kai paslaugos vartotojas savo sąskaitą papildo 20 Lt ir didesne suma. Ši akcija truks iki pat metų pabaigos, tuo tarpu iki 2010 rudens tęsis kita „Omnitel Extra“ akcija – nemokami ir neriboti pokalbiai su trimis išrinktaisiais.

Šios analogų Lietuvos mobiliojo ryšio rinkoje neturinčios akcijos galioja naujam „Omnitel Extra“ mokėjimo planui „Praktiškas“, kuris bus suteikiamas visiems naujiems „Omnitel Extra“ vartotojams. Esami „Omnitel Extra“ vartotojai pasikeisti turimą mokėjimo planą į „Praktišką“ galės paskambinę trumpuoju numeriu 1566.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(13)
(-13)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: