Ištikimiems TEO klientams – „Bičiulių“ taškai ir gausybė dovanų  (1)

Telekomunikacijų bendrovės TEO klientai gaus dar daugiau nuolaidų ir dovanų. Nuo šiol dėkingumo programos „Bičiuliai“ dalyviai turės daugiau galimybių rinkti taškus ir dar daugiau galimybių juos išleisti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atnaujinus programą taškus galima rinkti ne tik naudojantis paslaugomis, tačiau ir už papildomus aktyvius veiksmus - rekomenduojant TEO paslaugas draugams, naudojantis interneto savitarnos sistema „ManoTEO“, užsisakant atsiskaitymo  tiesioginiu debetu būdą ar pradėjus naudotis elektroninėmis sąskaitomis. Kaip ir ankščiau, „Bičiulių“ programos dalyviai galės dovanoti taškus vieni kitiems.

Atnaujintame „Bičiulių“ dovanų krepšelyje - nemokami pokalbiai visoje Lietuvoje, nuolaidos internetui ZEBRA ir skaitmeninei televizijai GALA bei įvairios interneto bei papildomos televizijos „Interaktyvioji GALA“ paslaugos. Norėtumėte naujo telefono aparato, belaidžio modemo internetui ZEBRA ar televizijos „Skaitmeninė GALA“ antenos? O gal norite nemokamai pasižiūrėti filmą iš videonuomos ar padainuoti karaokę? Neatidėliokite ir tapkite TEO „Bičiuliu“ dabar ir iš karto pradėkite kaupti taškus!

Tapti „Bičiuliu“ labai paprasta – užtenka pareikšti savo pageidavimą internetinėje savitarnos svetainėje „ManoTEO“ ar paskambinti klientų aptarnavimo telefonu 1817. Visi nauji „Bičiulių“ programos dalyviai už registraciją iš karto gaus 300 taškų. O vėliau Jūsų turimų taškų skaičius didės kas mėnesį – kiekvienas apmokėtos sąskaitos litas iš karto suteikia 10 taškų. Norite gauti dar daugiau taškų ir greičiau gauti trokštamą dovaną ar nuolaidą? Būkite aktyvūs – užsisakykite kitas TEO paslaugas arba rekomenduokite jas savo draugams, giminaičiams. Daugiau informacijos apie programą „Bičiuliai“ – www.teo.lt/biciuliai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: