„Skaitmeninė GALA“ klientai galės valdyti TV turinį ir matys raiškiuosius kanalus  (0)

Didžiausios Lietuvoje integruotų telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų teikėjos TEO LT, AB teikiamos paslaugos „Skaitmeninė GALA“ klientai galės įsirašyti visas norimas televizijos laidas ar filmus ir peržiūrėti jas patogiu metu. Tokias galimybes klientams suteiks naujieji išmanūs TV priedėliai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Be to, Vilniuje ir miesto apylinkėse gyvenantys paslaugos vartotojai galės matyti tris pasaulyje ypač populiarius raiškiosios televizijos (HDTV) kanalus – „Eurosport HD“, „Discovery HD“ ir „National Geographic Channel HD“. Norintiems juos matyti reikės įsigyti naujuosius „Skaitmeninė GALA“ priedėlius.

TEO Paslaugų plėtros ir rinkodaros tarnybos vadovo Nerijaus Ivanausko teigimu, 25 proc. namų ūkių Lietuvoje jau turi televizorius su HD funkcijomis ir jų skaičius kasmet auga maždaug penktadaliu. „Raiškiosios televizijos kanalus galės matyti Vilniuje ir maždaug 50 kilometrų apie miestą gyvenantys mūsų klientai“, - sakė jis.

„TNS Gallup“ tyrimų duomenimis, galimybėmis įsirašyti televizijos laidas ir peržiūrėti jas norimu metu mielai naudotųsi du trečdaliai šalies gyventojų. „Būtent jiems ir yra skirti naujieji priedėliai, suteikiantys  laisvę valdyti savo laiką ir nepraleisti mėgstamo filmo ar sporto varžybų“, - sakė N. Ivanauskas.

Naujieji „Skaitmeninė GALA“ priedėliai turi 160 gigabaitų talpos standžiuosius diskus, kurie keliais mygtukų paspaudimais leidžia įrašyti norimą laidą, filmą ar sporto varžybas. Vėliau vaizdą galima peržiūrėti atsukant įdomias akimirkas, pagreitinant ar sustabdant vaizdą. Į diską telpa 170 valandų įrašas - norimas laidas be pertraukos galima įrašinėti savaitę.

Užpildžius atmintį, galima ištrinti peržiūrėtą medžiagą ir atlaisvinti vietos naujiems įrašams. Namuose tokį priedėlį turintiems vartotojams nebeprireiks brangiai kainuojančių papildomų vaizdo įrašymo įrenginių. Naujieji priedėliai turi ir USB jungtis, tad prijungus USB atmintinę ar nešiojamąjį kompiuterio kietąjį diską galima peržiūrėti visą ten esančią informaciją – videoįrašus, nuotraukas ar muzikos įrašus.

TEO teikiamos skaitmeninės antžeminės televizijos (DVB-T) paslaugos „Skaitmeninė GALA“ klientais tapo jau daugiau nei 40 tūkst. gyventojų. Visoje Lietuvoje jie gali matyti beveik 40 kanalų lietuvių, anglų, rusų ir kitomis kalbomis. Bendrovė taip pat teikia interneto technologijų pagrindu veikiančios televizijos „Interaktyvioji GALA“ paslaugas. Daugiau nei 50 tūkst. jos klientų taip pat turi galimybę matyti raiškiosios televizijos (HDTV) kanalus, naudotis virtualia videonuoma, žaisti žaidimus televizoriaus ekrane ar dainuoti „Karaokė“. Daugiau informacijos apie paslaugas „Skaitmeninė GALA“ ir „Interaktyvioji GALA“ - tinklapyje www.gala.lt.

Apie TEO LT, AB

TEO LT, AB teikia integruotas telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugas Lietuvos gyventojams ir verslui. Ilgametę patirtį telekomunikacijų versle turinti bendrovė itin didelį dėmesį skiria paslaugų kokybei ir klientų poreikiams tenkinti. Daugiau nei 60 proc. bendrovės akcijų netiesiogiai valdo viena didžiausių Šiaurės ir Baltijos šalių telekomunikacijų korporacijų „TeliaSonera AB“. TEO LT, AB akcijomis prekiaujama „NASDAQ OMX Vilnius“ ir Londono vertybinių popierių biržose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: