Šildymo sezono metu 4G interneto MEZON vartotojai taupo išlaidas  (0)

4G interneto MEZON nauji vartotojai kompiuterį ir USB modemą MEZON salonuose gali įsigyti ne tik išsimokėtinai, bet ir atidedant mokėjimą trims mėnesiams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

AB Lietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras) tokiu būdu siekia sumažinti savo klientų bendras išlaidas prasidėjusio šildymo sezono metu ir sudaryti kuo palankesnes sąlygas pažangiausiu MEZON internetu naudotis jau dabar. Bendradarbiaudamas su Ūkio banko lizingu Telecentras nuolat teikia kompiuterinės įrangos įsigijimo išsimokėtinai paslaugą, tačiau pirmą kartą bendrai vykdo mokėjimo atidėjimo akciją, kuri vyks iki gruodžio 31 dienos. 

„Iki šių metų pabaigos MEZON interneto nauji klientai galės pasinaudoti galimybe mokėti už kompiuterinę įrangą ne iš karto, bet su atidėjimu. Manome, daugeliui tai bus gera paskata pradėti naudotis MEZON internetu nesibaiminant padidėjusių išlaidų ir neatidėliojant savo sprendimo“, – sako Telecentro komercijos direktorius Egidijus Ropė. Jis paaiškina, kad akcijos metu pasirašius sutartį, galima iš karto pasiimti USB modemą, taip pat ir kompiuterį ir iš karto pradėti naudotis 4G interneto MEZON paslaugomis nieko nemokant už įrangą tris mėnesius. Visa įrangos kaina dalimis apmokama per likusį sutarties laikotarpį.

„Už MEZON interneto USB modemą klientas tris mėnesius gali nieko nemokėti, o po to 9 mėnesius mokėti po 34 Lt arba 21 mėnesį po 16 Lt – įmokos suma priklauso nuo sutarties termino. Įsigyjant stilingą kompiuterį „Samsung X520“ kartu su MEZON paslauga, už kompiuterį ir USB modemą (bendra kaina – 1999 Lt) vėlgi tris mėnesius galima nieko nemokėti, likusius 9 mėnesius mokant po 260,26 Lt arba 21 mėnesį – po 123,67 Lt, arba 33 mėnesius – po 86,69 Lt“, – pavyzdžiais komentuoja Egidijus Ropė.

Telecentro atstovas atkreipia dėmesį į tai, kad internetas MEZON yra pažangiausios belaidės ryšio technologijos produktas, suteikiantis kiekvienam vartotojui galimybę naršyti iki 10 Mb/s sparta ir naudotis internetu visiškai nevaržomai – nešiojantis su savimi USB modemą ir prisijungus jį prie bet kurio kompiuterio, internetas tampa prieinamas visur, kur bebūtum – biure, namuose, svečiuose, kavinėje... Ir bet kuriame mieste, kur jau 5diegtas 4G ryšys.

„4G internetas MEZON – sparčiausias plačios aprėpties belaidis internetas Lietuvoje. Savo techninėmis charakteristikomis jis nurungia kitus panašius produktus rinkoje ir geriausiai atitinka nuolat augančius vartotojų poreikius“, – tvirtina Egidijus Ropė. Jo manymu, interneto MEZON paslauga ir naujas kompiuteris gali tapti puikia dovana sau arba artimiems žmonėms artėjančių Kalėdų proga, juolab, kad už tokią dovaną nebūtina mokėti iš anksto. „Belaidžio interneto MEZON ryšiu tampame pasiekiami visur ir visada, galime bendrauti ne tik elektroniniu paštu, bet ir pasitelkdami telefonijos, vaizdo ryšio programas – tai iš tiesų suartina žmones“, – įsitikinęs Egidijus Ropė.

4G internetas veikia jau 13-koje Lietuvos miestų: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje, Šiauliuose, Palangoje, Nidoje, Šventojoje, taip pat Tauragėje, Utenoje, Alytuje, Raseiniuose, Mažeikiuose. Planuojama, kad jau kitų metų pabaigoje sparčiausias belaidis internetas MEZON bus prieinamas vartotojams beveik visoje Lietuvoje.

Kompiuterinę įrangą išsimokėtinai ir su atidėjimu galima įsigyti MEZON salonuose: Vilniuje – Sausio 13-osios g. 10, Goštauto g. 4, „Akropolio“ ir „Panoramos“ prekybos centruose, Kaune – Vaižganto g. 13 ir prekybos centre „Savas“, Panevėžyje – Topolių g. 15 ir prekybos centre „Babilonas“, Šiauliuose ir Klaipėdoje – prekybos centruose „Akropolis“, Utenoje – prekybos centre „Senukai“, J. Basanavičiaus g. 52. Daugiau informacijos – www.mezon.lt, telefonu 8 7000 30303.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)