„Ericsson“ ir „Samsung“ ir bendradarbiauja kuriant pasaulyje pirmąjį LTE operacinį suderinamumą  (0)

Kompanijos „Ericsson“ (NASDAQ: ERIC) ir „Samsung Electronics“ sėkmingai pasiekė operacinį suderinamumą tarp pasaulyje pirmojo komercinio „Samsung“ lTE įrenginio ir Stokholme Švedijoje, veikiančio tinklo. Tai svarbus veiklos etapas kuriant 4G ryšį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

LTE įdiegimas iš esmės pakeis mobiliojo plačiajuosčio ryšio galimybes, visur ir visada bus užtikrintas ypač didelis duomenų perdavimo greitis. LTE suteiks neturinčias sau lygių funkcijas eilei paslaugų: televizijai internete, mobiliajam vaizdo dienoraščiui, vaizdo režimams „on-line“ režimu ir mobiliajam verslui, kuris naudoja duomenų perdavimą dideliu greičiu. Komerciniai LTE tinklai numatė 2010 m. savo vartotojams pasiūlyti daug didesnį duomenų perdavimo greitį, nei tai įmanoma šiuo metu plačiajuosčio ryšio tinkluose. Vartotojai bus aprūpinti kokybišku ryšiu ir neprilygstamomis „on-line“ paslaugomis netgi kelionėje.  

„Samsung“ ir „Ericsson“ bendrai sukūrė šios reikšmingos integracijos programai būtinas sudedamąsias dalis. Stokholme kruopščiai patikrinus, „Samsung“ LTE raktai ir „Ericsson“ infrastruktūra buvo suderinti su komerciniams tikslams naudojamo įdiegimo standartais - „3GPP Release 8“ kovo mėn. pagrindinėmis nuostatomis. 

Johanas Wiberghas, „Ericsson“ vyresnysis viceprezidentas ir Tinklų vadovas pasakė: “Pirmą kartą komerciniame įprastame derinyje LTE įrenginys parodė visišką operacinį suderinamumą su veikiančiu tinklu. Tai reikšmingas „Ericsson“ ir mobiliosios įrangos vystymosi etapas. „Ericsson“ planuoja savo pirmaujančią padėtį kuriant LTE technologijas panaudoti ir padėti vartotojams įžengti į naują ryšių erą, žymiai pagerinti mobiliesiems plačiajuosčio ryšio vartotojams teikiamas paslaugas. Bendradarbiavimas su „Samsung“ yra sėkmingas ir parodo, kad LTE paslaugos bus greitai paruoštos įdiegti rinkoje”.

“Su jauduliu pranešame, kad pirmasis komercinis LTE įrenginys visiškai suderinamas su priimtais standartais ir veikiančiais LTE tinklais,” pasakė Byungduck Cho, „Samsung Electronics“ Tyrimų ir vystymo centro ir Skaitmeninių priemonių ir telekomunikacijų padalinio vykdantysis viceprezidentas . “Šis mobilusis įrenginys suteiks vartotojui galimybę pereiti į aukštesnįjį lygį įgaunant pilną prieigą prie plačiajuosčio interneto LTE infrastruktūroje.” LTE užtikrina neprilygstamą funkcionalumą dėl ypač didelio duomenų perdavimo greičio, spektrinio efektyvumo ir sumažinto uždelsimo. LTE gali būti pritaikyti tiek naujuose, tiek ir jau naudojamuose dažnių diapazonuose, užtikrinamos mažiausios tinklo operacijų ir eksploatavimo sąnaudos. Įdiegus LTE FDD technologiją užtikrinamas visapusiškas ryšys, pritaikomas veikiantis „Ericsson“ LTE tinklas ir pasaulyje pirmasis komercinis LTE „Samsung“ įrenginys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: