TEO interneto paslaugų klientus nuo virusų ir įsilaužimų saugos „Triguba apsauga“  (1)

Didžiausia Lietuvoje integruotų telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų teikėja TEO LT, AB savo klientams suteikė galimybę apsisaugoti nuo internetu plintančių virusų, įsilaužimų į kompiuterius bei duomenų vagysčių. Šias galimybes užtikrina paslauga „Triguba apsauga“, kuria gali naudotis tiek privatūs interneto ZEBRA klientai, tiek ir bendrovės verslo klientai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Trigubą apsaugą“ užsisakiusių klientų interneto srautas nukreipiamas per ugniasienę, gebančią atpažinti ir blokuoti nepageidaujamus laiškus (angl. spam), elektroniniu paštu ir internetu plintančius virusus, bandymus įsilaužti į kompiuterį nuotoliniu būdu. Paslauga klientų kompiuterius saugos nuo šnipinėjimo ir reklaminių programų, bus blokuojamos ir tokių programų atakos iš kitų kompiuterių. Atsiskaitantieji, perkantieji ar darantieji pavedimus internetu galės jaustis saugiau – „Triguba apsauga“ saugos nuo laiškų, kuriais siekiama, kad vartotojas trečiųjų asmenų tinklapiuose paliktų savo konfidencialius duomenis (angl. phishing). Skirtingai nei į kompiuterį diegiamos apsaugos programos, TEO tinkle įdiegtas bendrovės „Fortinet“ technologinis sprendimas nelėtina kompiuterio darbo.

Privatiems interneto ZEBRA klientams paslauga kainuoja  9,99 lito per mėnesį. Užsisakius ją savitarnos svetainėje „ManoTEO“, paslauga bus aktyvuota automatiškai, o mokestis įskaičiuotas į klientui pateikiamą mėnesio sąskaitą. Verslo klientams naujoji paslauga kainuos 29 litus per mėnesį (be PVM), nepriklausomai nuo įmonėje veikiančių kompiuterių skaičiaus.

Išbandyti ir įsitikinti „Trigubos apsaugos“ privalumais galima nemokamai. Paslaugą užsisakę privatūs interneto ZEBRA klientai be jokių įsipareigojimų gali ją bandyti iki to paties mėnesio pabaigos. TEO internetu besinaudojančios įmonės paslaugą gali bandyti iki 6 mėnesių, priklausomai nuo pasirinkto paslaugų plano.

Tyrimų duomenimis, daugiau nei 82 proc. TEO interneto klientų žino apie galimus pavojus atsiskaitant internete. Net 96 proc. jų nerimauja dėl internete plintančių virusų ir galimos žalos, tačiau du trečdaliai klientų savo kompiuteriuose neturi įsidiegę tinkamos apsaugos. Daugiau informacijos apie „Trigubą apsaugą“ – http://apsauga.zebra.lt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: