[ŽT] Geriau to net nežinoti... Kas bus, jei surūkysite 600 cigarečių (Video)  ()

Dervos yra pavojingiausios cigarečių cheminės medžiagos. Jos nusėda kvėpavimo takuose ir ilgainiui gali sukelti vėžį ir plaučių ligas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kas bus, jei surūkysite 600 cigarečių?

Soc. tinklo „X“ vartotojas @Rainmaker1973 dalinasi neįtikėtinu vaizdo įrašu.

Eksperimento metu pademosntruota kaip 30 pakelių cigarečių surūkymas sugadina jūsų plaučius. „Dirbtinis rūkorius“ sutraukė 600 cigarečių.

Neįtikėtina, kas liko iš eksperimentui naudotos įrangos. Skaidrios šlangelės, balti vatos gumulėliai ir stiklinis indas apsitraukė juoda derva.

Tabako dūmuose randama per 4000 cheminių junginių, iš kurių net keli šimtai laikomi kenksmingais sveikatai, o daugiau nei 70 iš jų yra patvirtinti kancerogenais, kurie sukelia vėžį ar skatina jo vystymąsi.

 

Kancerogenai patenka į organizmą su dervomis ir labiausiai pakenkia lūpų, burnos ertmės, gerklų, bronchų gleivinę, todėl ilgalaikis rūkymas sąlygoja ryklės, gerklų, stemplės, plaučių, o taip pat ir skrandžio, kasos, kepenų ir šlapimo pūslės vėžio atsiradimą.

Dervos yra pavojingiausios cigarečių cheminės medžiagos. Jos nusėda kvėpavimo takuose ir ilgainiui gali sukelti vėžį ir plaučių ligas. Be to, jos silpnina imuninę sistemą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(0)
(6)

Komentarai ()