Tarptautinė studentų mokslinė konferencija: mokslas ir Afrikoje mokslas  (0)

Taip šmaikštauja Vilniaus universiteto Gamtos mokslų fakulteto studentai, visus besidominčius mokslu kviečiantys į jau septintąją tarptautinę studentų mokslinę konferenciją „The COINS 2010“. Tarp pusės šimto dalyvių šiemet tikimasi sulaukti ir ne tik svečių iš tolimosios Afrikos, bet ir kitų kaimyninių Europos šalių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ši konferencija, kurią nuotaikingai daugelis vadina „monetomis“ yra skirta bakalauro ir magistro studijų studentams, kurie rašo tiriamuosius darbus ir nori juos pristatyti platesnei auditorijai, gauti dozę konstruktyvios kritikos ir geranoriškų patarimų, praversiančių ruošiantis baigiamųjų darbų gynimuose.

„Patirtis, įgyta konferencijos metu neabejotinai praverčia ateityje, o nauji draugai neleidžia pamiršti šaunios savaitės praleistos Vilniuje“ – mintimis apie konferenciją dalinasi daugiametis konferencijos organizatorius ir dalyvis Petras.

Galimybė pagilinti supratimą apie ekologiją, biotechnologijas, biochemiją, medicinos biologiją, socialinis bei kultūrinis tarpusavio bendravimas ir bendradarbiavimas - tai išsikristalizavę konferencijos privalumai. Užsieniečius į šią konferenciją kviečia galimybė susipažinti su Lietuvos mokslo pasiekimais, ir ateities perspektyvomis, aplankyti mokslo centrus, padiskutuoti aktualiomis mokslinėmis temomis. O dalyvius iš Lietuvos žavi galimybė apsidairyti ir būti įvertintiems savame „kieme“. Jaunatviška ir nuotaikinga konferencijos atmosfera sukuria palankią terpę tiek formaliam, tiek ir neformaliam bendravimui bei kitų Europos ir ne tik kultūrų pažinimui. Noras geriau pažinti Lietuvą, jos kultūrą, istoriją yra tikrai nesvetimas ir ne mažiau svarbus konferencijos akcentas.

Kaip sako konferencijos organizatoriai, diskusijose gimsta tiesa ir/arba draugystė. Labai svarbu kalbėtis su bendraminčiais, diskutuoti temomis, kurios tau įdomios. Besistengiant atsakyti į klausimus, jų kyla dar daugiau, o su jais ir naujos įdėjos. Galimybė būti suprastam ir išgirstam kasmet studentus skatina dalyvauti konferencijoje. Nors studentai kiek nedrąsiai stengiasi apginti darbus anglų kalba, jų pristatymai kasmet yra brandesni ir įdomesni, o tai yra didelis žingsnis asmeninio tobulėjimo link.

Organizatorių kompanija iš žaliojo fakulteto ragina studentus dalyvauti šiame renginyje ir maloniai kviečia užsukti į gamtos mokslų fakultetą ketvirtąją rudens savaitę. Dalyvavimas be noro būti įvertintam, tai kiek senamadiškas požiūris. O nedalyvavimas, tai baimė būti pastebėtam ir paskatintam. Taigi „COINS up!“

Konferencija vyks š.m. rugsėjo 21-25 d. Vilniaus universitete, Gamtos mokslų fakultete. Registracijos pabaiga birželio 1 d. Daugiau informacijos: www.thecoins.lt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)