Elektronikos technika – studijų programa kūrybingiems jaunuoliams

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

FMeskas 2010-05-05 12:10
Pasiilgstu tų laikų kolegijoje
kionig 2010-05-10 11:23
Cia tiem kas nenorit griauzt teorijos univere, bet siaip abejoju ar bus darbo. Bet speju baigus ir tai teliku nemokes taisyt, na priklausomai kaip ten ktu prisigalvojo.
qriuqriu 2011-12-08 18:04
kionig jei neismanai geriau patylek, geras elektronikas praktikas visur darba ras ir alga nebus jau mazesne nei vidutine, tiesa su salyga kad galva ant peciu tures...ir nieks nemaiso baigus stot i ktu ar dar koki jei nores labiau teorijos...
kionig 2011-12-08 22:14
O, žiūriu prieš metus čia rašyta mano Dabar kiek gerų tu elektronikų praktikų baigia kolegijas ? Kiek ten dar yra pas ką nors motyvacijos ? Jei ne kas antram reikia padaryti už jį patį kursinį darbą, tuo labiau baigiamąjį. Schemos sujunkti net nemoka, ką jau bekalbėti apie jų skaitymą. Taip pat ar manai, kad čia jau visų darbdaviai taip laukia su išskėstomis rankomis ? Ir kas tau ten mokės vidutinį atlyginimą, ypač po kolegijos baigimo, kaip manai kaip darbdaviai į tokius žiūri ? Ir išvis kaip tu įsivaizduoji elektronikos rinka Lietuvoje ? Kolegijos visiškai nenurašau, tai labai pasitarnauja, kurie jau turėjo nemažai praktikos prieš stodami dar ir apie tai nusimano kažkiek, o ne visiški žaliukai neskiriantys varžos nuo kondensatoriaus. Beje, baigus kolegiją ir norint stoti po to į univerą, teks eiti išlyginamąsiąs studijas, už kurias teks pačiam susimokėti. O jau toliau stojimo tvarka bus pagal bendrąjį stojimą.