Mobilieji telefonai tarp mokinių populiaresni už knygas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ligonis 2010-05-31 13:21
"mobiliųjų telefonų naudojimas daro jaunuolius mažiau galvotus ir skatina daryti klaidas kasdieniame gyvenime." priklauso nuo to kam naudojama. ir isvis su tuo knygu buvimu: pas mane namie pilnos lentynos knygu. ar as jas kadanors esu atvertes - taip, kai kanors darant jos nukrenta ir atsivercia
Zergas 2010-05-31 13:41
oho,va cia tai bajeri suskelei p.s. mano galva tyrimas skystokas nes priklausomybe labiau "pritempta" nei naturali.manau reiketu skaidyti ne pagal knygas,o pagal tevu soc statusa,tuomet vaizdelis butu visai kitoks.sansu kad anglu statybininko sunus staiga susidomes literatura yra nedaug,priesingai nuo daktaro sunaus(tuo tarpu abu vaikai gali tureti po mobiliaka).
skacukas 2010-05-31 14:53
Dar domintu ar neistirtas rysis tarp mobiliu telefonu naudojimo ir jaunu zmoniu rasto suprastejimo. Nes kiek teko pastebeti, dabartiniai mokiniai daug negraziau raso, na, ir zinoma, daro elementariausias rasybos klaidas, lyg rasytu sms, ne tik kad daznai pamirstama panaudoti nosines raides, bet galima rasti ir anglisku, tokiu kaip w arba x butu juokinga jei nebutu liudna, kad tie jauni zmones yra musu ateitis.
Mauras 2010-05-31 15:39
Ka cia tirti dauguma mailiu net straipsnio neperskaite rasho komentarus,ale jiems uztenka straipsnio pavadinimo .
Muskietininx 2010-05-31 16:56
Aš pastebėčiau, kad mūsų kasdienis gyvenimas jau nebėra knygos. Kasdieniu gyvenimu jau tapo mobilieji telefonai. Tad kur čia tos klaidos ? Įdomu, apie kokias klaidas čia šnekama. "mažiau galvotus" net nežinau ką pasakyti. Galiu tik pritarti, kad tai priklauso nuo to, kam jie yra naudojami. Man truputėli keista stebėti klasiokus per pertraukas stovinčius koridoriuje ir žaidžiančius su telefonu. Daugelis jau pilnamečiai, bet vistiek žaidžia. Aš pats mėgstu papliekti prie kompiuterio kokį žaidimą, bet tik jau ne su telefonu. Tai tikrai keista. Bet dėl galvotumo tirkai nežinau. Kas buvo prieš telefonus ? Nieko ? Juk mokiniai nevaikščiodavo visur su knygomis. O dabar yra galimybe paskaityti knygas ir aišku turėti telefoną.
Kupse123 2010-05-31 18:58
knygu neskaitau ir tuo dziaugiuosi ir tikrai ne del mobiliojo , o del visai kitu prieazasciu (tinginyste , kompas)
Sloth 2010-05-31 19:06
Tikrai nėra kuo džiaugtis. Turbūt nėra naudingesnio laiko praleidimo, nei knygos ( neskaitant dokumentinių filmų ;D ) . Aš asmeniškai knygų jau senokai nebeskaitau, nes jas pakeitė internetiniai straipsniai bei forumų diskusijų skaitymas. Geriausia viską suderinti - ir gerą knygą paskaityti, ir prie pc pasėdėti ir su draugais prie ežero alaus atsigerti.