5 TOP prekės mokyklai, kurias dažniausiai pamiršta tėvai  ()

Pasiruošimas mokyklai – karštymetis ir tėvams. Transporto kamščiai mieste, sausakimši prekybos centrai – vieni pirmųjų ženklų, signalizuojančių, kad vėl grįšime į rudens ritmą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ilgas sąrašas vaikų mokslams reikalingų priemonių – tai, su kuo tenka susidurti tėvams. Apmąstant visus būtinus pirkinius, dažnai nutinka, kad toje gausoje užsimiršta tikrai svarbūs dalykai. Prekybos centras internete „Varlė.lt“ dalijasi savo statistika, kurie daiktai dažniausiai užmirštami. Būtent juos tėveliai skuba įsigyti pirmosiomis rugsėjo dienomis.

1. Užkandžiai ir užkandžių dėžutės

Dažnai tėvai galvoja apie didesnius dalykus, tokius kaip mokykliniai reikmenys ar apranga, ir gali pamiršti apie sveikus užkandžius vaikams, kurie padėtų jiems išlaikyti energiją visą dieną. Juk mokykla – tai intensyvios protinės veiklos vieta.

Vaikai yra vaikai, tad trumputes pertraukas jie žymiai mieliau praleis dūkdami su draugais nei keliaudami į valgyklą bei stovėdami ilgose eilėse. Juolab, kad niekuomet negalite būti tikras dėl mokykloje veikiančių maitinimo įstaigų tiekiamo maisto kokybės. O štai pats sudėjęs lauknešėlį, visuomet būsite užtikrintas kokybe, vaikui jis bus lengvai pasiekiamas.

Užkandžių dėžutės ir gertuvės ypač praverčia pirmosiomis mokyklos dienomis, kai mokyklų valgyklos dar nebūna pradėjusios dirbti.

2. Sporto reikmenys 

Tai ir sporto bateliai, sportinė apranga ar specialūs drabužiai kūno kultūros pamokoms. Kartais tėvai nesusimąsto, kad vaikai turimą aprangą gali būti išaugę ar nepastebi, jog ji tiesiog nusidėvėjo. O juk sporto teikiama nauda priklauso ir nuo patogios, tinkamo dydžio ir iš gerų medžiagų pagamintos sporto aprangos bei avalynės.

Šiais laikais vis tobulėjančios gamybos technologijos vartotojui siūlo vis geriau pagamintus, idealiau prie kūno poreikių užsiimant aktyvia fizine veikla pritaikytus gaminius. Jau dažnas mokinys renkasi įvairias sporto rūšis ir už mokyklos ribų, o kiekvienai krypčiai svarbus ir atitinkamos aprangos parinkimas.

3. Namų darbų planavimo priemonės

Kalendoriai, planuotojai arba specialios aplikacijos – tai priemonės, padedančios vaikams planuoti namų darbus ir projektus.

 

Planavimas yra išties labai svarbus įgūdis, kuris reikalingas tiek mokykloje, tiek ir toliau žingsniuojant per gyvenimą. Neišugdžius šio įpročio, vaikui augant gali tapti vis sunkiau. Savarankiškumo stoka, žemesni įvertinimai mokykloje ir netgi nepasitikėjimo savimi didėjimas – tai ilgainiui atsirasiančios pasekmės.

„Šias priemones įsigyti tėvai nesibodi. Gal kiek ir pavėluotai, bet jos tikrai intensyviai perkamos,“ – detalizuoja prekybos centro internete „Varlė.lt“ komunikacijos projektų vadovė Alina Kazakevič.

4. Asmeninės higienos prekės

Visuomet kuprinėje praverčia tokios smulkmenėlės, kaip rankų dezinfekciniai skystukai, drėgnos servetėlės, asmeniniai higienos reikmenys mergaitėms menstruacijų metu ar netgi pleistrai.

Juk jau skamba pirmieji įspėjamieji signalai apie vėl vienur ar kitur pasirodantį Covid-19 virusą ir vis didėjantį susirgimų skaičių. Taigi atidesnis higienos laikymasis tikrai nepakenks tokių sambūrių kaip mokykla bei įvairūs būreliai vietose. Jose lengviausia paplisti šiam klastingam virusui.

 

5. Ausinės ar ausinės su mikrofonu 

„Ypač dabartinėje technologijų eroje, kai daug mokymosi vyksta internetu, geros kokybės ausinės gali būti labai naudingos. Išties naudinga priemonė, be kurios vargu ar jau išsiverčiama,“ – pastebi „Varlė.lt“ ekspertė.

Žinoma, ausinių asortimentas prekyboje šiandien yra tikrai platus, todėl vertėtų apmąstyti visus poreikius. Jeigu neplanuojate kelių pirkinių, o galvojate, kad ausinės mokinukui bus reikalingos ne tik sėdint prie kompiuterio, bet ir keliaujant iš vieno taško į kitą (iš mokyklos į būrelį, iš būrelio į namus) galbūt vertėtų pasižvalgyti optimalesnio varianto, pavyzdžiui, belaidžių ausinių. Atsižvelgiant į biudžetą šį prietaisą galima rinktis pagal įvairiausias savybes – galingus garsiakalbius, triukšmo mažinimo technologiją ar pan.

Sklandžių apsipirkimų ir įspūdingus rezultatus nešančių naujų mokslo metų!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: