Vilniuje vyks studijų ir karjeros planavimo paroda (programa)  (0)

Vasario 2–4 d. Lietuvos parodų centre „Litexpo“ (Laisvės pr. 5, Vilnius) vyks studijų paroda „Mokymasis. Studijos. Karjera 2012“, kurioje aukštosios mokyklos būsimiems studentams pristatys studijų programas, universitetų atstovai papasakos apie mokymosi tvarką ir ateities galimybes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmąją parodos dieną, ketvirtadienį, Švietimo ir mokslo ministras G. Steponavičius susitiks su visais, besidominčiais studijomis, ir kurs bendrą diskusiją. Tuo pačiu metu, FOX atstovai kalbės apie galimybes studijuoti užsienio aukštosiose mokyklose. O Mykolo Romerio universiteto atstovai bandys įtikinti, kad įmanoma vienu metu studijuoti ir Lietuvoje, ir užsienyje.

Kalbant apie studijas, studentams taip pat aktualus ir akademinės praktikos - praktinių žinių įgijimo - atlikimas universitetuose. Tad Imitacinio praktinio mokymo centras susidomėjusiems studijų perspektyvomis, papasakos apie inovatyvų požiūrį į praktikos atlikimą.

O kad studijų siekimas nebūtų beprasmis, S. Jovaišas mokys gauti darbą: kaip susirasti darbą Lietuvoje, kaip ir ką kalbėti su potencialiu darbdaviu.

Antrąją parodos dieną Kastu international atstovai pristatys galimybę studijuoti užsienyje, taip pat bus tęsiamos ketvirtadienio seminarų temos.

Štai Švietimo mainų paramos fondas mokys planuoti karjerą, o LCC tarptautinis universitetas daužys išsilavinimo stereotipus. Studijų užsienyje informacijos centras savo ruožtu atskleis sėkmingo stojimo Anglijos aukštosiose mokyklose planą.

Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje būsimiems studentams atskleis galbūt iki tol nežinomas alternatyvas: savanorystę bei padės išsirinkti galimą savanorio, būsimo verslininko arba karjeristo kelią.

Pametusius savo svajones moksleivius paskatins susimąstyti ir pagelbės paieškose lektorius, verslo konsultantas D. Čibonis, jis ves seminarą „Kuo būti? Kokią specialybę pasirinkti?“.

Paskutiniąją parodos dieną besidomintieji studijomis bus viliojami kitais aktualiais ir įdomiais seminarais, bus pristatytos galimybės studijuoti Lietuvoje bei užsienyje.

Parodos programa.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)