Stojimas po teismo sprendimo: ką galvoti vienuoliktokams?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Arthuras 2013-01-08 11:25
Niekas čia šūdais nesidrabsto. Tik supranti, per gerai žinau, kaip vyksta studijos VGTU, ŠU ir kituose panašiuose universitetuose. Labai gerai žinau, kiek "daug" pastangų ten reikia įdėti, kad gauti tą popierių. Žinai kodėl ten lengva mokytis? Nes nėra konkurencijos. Universiteto vadai, dėstytojai nenori prarasti darbo. Jei visus imtų mėtyti lauk iš universiteto - nieko beveik ten neliktų. Na ir kam reikia neigti faktą, kad Lietuvoje piliečių su aukštuoju išsilavinimu per daug - taip iš tiesų yra. Lietuva pirmauja Europos Sąjungoje pagal "išsilavinusių" kiekį. Tik kažkaip to iš kitų pusių žiūrint nesimato - nei mes verslų sudėtingų turim, nei kitų veiklų... Taip, yra tokių, kurie ir neturi finansinių galimybių. Bet tokių nėra dauguma. Dauguma yra tokių, kurie nesugebėjo įstot kitur. O šiais laikais be diplomo - ne lygis...
tomzaslt 2013-01-08 12:06
"Tik supranti, per gerai žinau, kaip vyksta studijos VGTU, ŠU ir kituose panašiuose universitetuose. Labai gerai žinau, kiek "daug" pastangų ten reikia įdėti, kad gauti tą popierių" Na mielasai, ties cia jau vel sumazeja pagarba tau ir tavo idejoms . Kokiu budu tu taip viska "pergerai" zinai ? As turiu draugu daugelyje siu universitetu artimu draugu . Ir nesijauciu as ten pergerai visko zinas. Tu gal kur svietimo ministerijoi laisvalaikiu dirbi ? Pradedu galvot kad tavo lupom sneka ne tavo protas , o kazkas kas tau tas idejas iskiepijo, gal destytojas koks radikalas VU patrijotas ? Ir nesuprantu tavo pasakymu , tai ka tu siulai daryt su tokiu VGTU ? cia gi tik 2 technikos universitetai lietuvoi , tai kur daugiau mokytis jai ne vgtu ir KTU ? Tai jai VU tos specialybes nera tai jos is esmes nera lietuvoje isvis ? D
Xdmin 2013-01-08 12:40
Manau, jis turejo omeny socialinius mokslus. Juos studijuoti galima praktiskai bet kuriame universitete. VGTU, taip pat ir KTU, siulo inzinerines "specialybes", ko kiti universitetai nesiulo. Ir kaip patys studentai, studijuojantys inzinerija, sako "mums nebaisus net karas". Taip kad apie socialiniu studiju sunkuma ir kaip sunku praslysti kad tik diploma gaut gal daugiau nebekalbam?
Arthuras 2013-01-08 13:04
Ne apie tai kalba eina. Eina kalba apie tai, kad universitete turėtų studijuot ir jį pabaigt tik tie jaunuoliai, kurie tą sugeba. Dabar kiekvienas, nesvarbu kokių gabumų pilietis, gali turėt diplomą. Tik iš to popieriaus, jokios naudos. Po to terorizuoją verslininkus, valdžią - kaip čia man tokiam "išsilavinusiam" darbo niekas atitinkamo neduoda?!
vazzy 2013-01-08 19:41
nelabai supratau pacia esme tavo komentaro. cia blogai ar gerai, kad i VGTU istoja ? kodel lygini socialinius ir inzinerinius mokslus? ka turejei omeny kai sakei, kad VGTU jau ne visi baigia?