MIDI roko opera 2013: "Dievas iš mašinos"  (0)

Kartu su karštakošišku pavasariu atlekia ne ką mažiau įkaitęs projektas - matematikų ir informatikų roko opera - “Dievas iš mašinos”. Neapsirikite, šis muzikinis gyvo garso pasirodymas sulaužys stereotipą apie nuobodų moksliukų įvaizdį taip stipriai, jog sudvejosite - ar tikrai renginys tik studentiškos prabos. Neabejojame, spalvinga choreografija, išradingos dekoracijos bei charizmatiški personažai užhipnotizuos jau po pirmųjų akordų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Keturioliktus metus besitęsiantis projektas šiemet užvirs tikrą Balkaniškų vestuvių siautulį - tai savitas, nutrūktgalviškai žavus spektaklis, kuriame tarp linksmybių it “iš mašinos” viena po kitos išnyra šiuolaikiniams tiesos medžiotojams rankas surakinančios problemos. Prabylame apie darbo rinką, protestuojame prieš lengvus pinigus ir kartu į taktą skelbiame - nusipelnėme turėti savo vietą po saule. Tai muzikinis protestas prieš lengvabūdišką “chaltūrą”, kur pernelyg išaugęs darbdavių “Dievo” kultas pagrindinius veikėjus - Gunarį ir Ofeliją - verčia nesustojamai judėti klaidžia siužeto linija. “Dievas išlipo iš mašinos”. Iš rėmų išlipsime ir mes Teatro arenoje (Olimpiečių g. 3) balandžio 26 dieną.

Po renginio linksmybės nesibaigs su gyvo garso koncertu drauge su Anbo, AC/DC tribute, ir DJ mr. S. Bilietus greitu metu bus galima įsigyti internetu arba VU MIF studentų atstovybėje. Detalią informaciją apie renginio laiką ir bilietus rasite renginio tinklapyje: http://rokooperos.midi.lt/ bei Facebook puslapyje.

Renginio data 2013-04-26

Durys atidaromos 19:30

Pradžia 21:00

Organizatorius  Vilniaus universiteto Matematikos ir informatikos fakultetas

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: