Dviejų lietuvių sukurta internetinė mokykla skinasi kelią į Silicio slėnį  (4)

Du lietuviai Domas Juškys (29) ir Audrius Ringaila (28) daugiau nei pusantrų metų vystė internetinės mokyklos projektą www.keenjar.com Jungtinėse Amerikos Valstijose. 2013 m. birželio 15 d. paleido pilną šio projekto versiją į internetinę erdvę ir toliau sėkmingai auga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Bekurdami Keenjar, siekėme sukurti labai paprastą naudotis ir įtraukiančią platformą. Mokymasis juk yra natūralus instinktas, tai negali būti nuobodu! Tik žmonėms reikia laisvės pasirinkti ką, kada ir kaip mokytis! Keenjar jau dabar yra virš 100 kursų įvairiausiomis temomis, iš kurių virš 85% nemokami. Kiekvienas tikrai ras ką nors įdomaus.“ - dalinosi mintimis Domas Juškys

Mokymasis internete nėra naujiena, tačiau jis turi vieną didžiulę problemą: didžioji dauguma užsirašiusiųjų studentų niekada taip ir nepabaigia savo kursų, nes jaučiasi izoliuoti ir nesijaučia esantys mokymosi bendruomenės dalimi. Keenjar tikslas - tai pakeisti.

Kuriant Keenjar, buvo apjungtos geriausios fizinio ir virtualaus pasaulio mokymosi savybės: interneto prieinamumas ir informacijos apsikeitimo efektyvumas bei fiziniai klasės bendravimo aspektai. Rezultate - mokymasis tapo rišamąja medžiaga artimesniam žmonių bendravimui.

Prieš daugiau nei mėnesį paleista internetinė mokykla kasdien vis sparčiau auga. Jau dabar Keenjar galima rasti daugiau nei 100 įvairių kursų, pradedant išsamiais programinės įrangos mokymais, baigiant gaminimu, mezgimu bei automobilių remontu. Keenjar aplankė daugiau nei 10 000 vartotojų iš viso pasaulio. Projektas didžiausio susidomėjimo sulaukė iš Šiaurės Amerikos gyventojų.

Iki šiol į Keenjar jau investuota 60 tūkst. dolerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: bernardinai.lt
bernardinai.lt
(18)
(0)
(1)

Komentarai (4)